ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Μadonna κατά του σεξισμού

H Μadonna κατά του σεξισμού
Madonna/ Instagram

Όταν την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε στη Μελβούρνη υποδυόμενη έναν κλόουν στο τσίρκο της ζωής της, η Madonna έδωσε μια ερμηνεία που συζητήθηκε πολύ. Μέρος των ΜΜΕ υποστήριξε ότι η βασίλισσα της pop ήταν μεθυσμένη ενώ τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα ήταν κάθε άλλο παρά κολακευτικά. Βέβαια η Madonna, δεν είναι από εκείνες που δεν απαντάει στους επικριτές της. Αυτό και έκανε μέσω του Instagram.

Σε μήνυμα που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης η 57χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που την υποστήριξαν ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση video από θεατές όπου φαίνεται να κάνει σπασμωδικές κινήσεις κατά τη διάρκεια των συναυλιών της στη Μελβούρνη την 10η και 12η Μαρτίου.

“Πολύ κακοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν την τέχνη του να ερμηνεύεις και να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα. Δεν θα έδινα ποτέ συναυλίες υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή σε κατάσταση μέθης” έγραψε η Μadge στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

“Υπογραμμίζω ότι όλο αυτό είναι σεξισμός και μισογυνισμός, που αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν πληρωνόμαστε ισότιμα αλλά συνεχίζουν να μας αντιμετωπίζουν ως αιρετικές εάν παραβιάσουμε τις όποιες κόκκινες γραμμές και σκεφτούμε αντισυμβατικά” πρόσθεσε η ίδια.

Το timing που βοήθησε τη φημολογία

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Μadonna και του πρώην συζύγου της, Bρετανό σκηνοθέτη Guy Ritchie για την επιμέλεια του 15χρονου γιου τους Ρόκο. Στη συναυλία της στα πλαίσια της άτυπης περιοδείας Tears Of A Clown η Madonna αφιέρωσε το τραγούδι της Intervention σε ένα πορτρέτο του Ρόκο.

“Ενδεχομένως θα διασκέδαζα περισσότερο εδώ στην περιοδεία εάν εκείνος δεν είχε εξαφανιστεί τόσο αιφνιδιαστικά” είπε υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο έφηβος Ρόκο ζει με τον πατέρα του στο Λονδίνο από τον Δεκέμβριο, αφού αρνήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ