ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς αντέδρασε στα νέα της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς αντέδρασε στα νέα της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ
ΑP Photo

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε την χαρά της για τα νέα της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά προτίμησε να το κάνει μέσω εκπροσώπου.

Η Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, αναμένεται να φέρει τους επόμενους μήνες στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Το ζεύγος ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της Μαρκλ, ανεβάζοντας στα σόσιαλ μία φωτογραφία στην οποία η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο του ζεύγους και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

https://www.instagram.com/p/CLSL_aqARfv

Η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν άμεση: Ανακοίνωσε, μέσω εκπροσώπου ότι τόσο η ίδια, όσο και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια, είναι πολύ χαρούμενοι για την είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο εκπρόσωπος της Ελισάβετ είπε ότι η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρλος, και ολόκληρη η οικογένεια είναι «πολύ χαρούμενοι» και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκανπαραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να δραπετεύσουν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Άρτσι γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.

Πέρυσι η Μέγκαν αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή τον Ιούλιο, μια ασυνήθιστη προσωπική αποκάλυψη προερχόμενη από ένα σημαντικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ