ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο πατέρας της Νίκι Μινάζ - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Νεκρός σε τροχαίο ο πατέρας της Νίκι Μινάζ - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο
ΑP Photo

Ο πατέρας της τραγουδίστριας Νίκι Μινάζ σκοτώθηκε όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο και η αστυνομία αναζητά το δράστη.

Ο 64χρονος Ρόμπερτ Μαράζ, περπατούσε στην πόλη Μινεόλα του Λονγκ Άιλαντ, την Παρασκευή στις 6:15 μ.μ., όταν «χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, με το δράστη να εγκαταλείπει το σημείο», αναφέρει η ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος της κομητείας Νασάου.

Ο οδηγός του οχήματος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και οι αρχές ζήτησαν την βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του. Ο Μαράζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε από τα τραύματά του το Σάββατο.

Πριν από 4 μήνες η Μινάζ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με το σύζυγό της, Κένεθ Πέτι. Η Μινάζ, γεννημένη με το όνομα Ονίκα Τάνια Μαράζ στο Τρινιντάντ και μεγαλωμένη στην Νέα Υόρκη, έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση της με τον πατέρα της, ενώ έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια έχει αναφερθεί και στο περιστατικό κατά το οποίο ο πατέρας της προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι τους, αλλά και στο γεγονός ότι ο πατέρας της έκανε ήταν χρήστης κοκαϊνης.

Σε συνέντευξή της, το 2015, στους New York Times, η Μινάζ είπε ότι ποτέ δεν είχε κακοποιηθεί προσωπικά από τον πατέρα της. «Ήταν απλώς έρμαιο των καταχρήσεων. Τον άκουγα πάντα να φωνάζει και να βρίζει. Και με έκανε να πιστεύω ότι αυτός ήταν ο τρόπος να αλληλεπιδρά κανείς, γιατί έτσι τον έβλεπα να κάνει ο ίδιος».

Έχει εξομολογηθεί επίσης ότι ο Ρόμπερτ Μαράζ κακοποιούσε τη μητέρα της, Κάρολ. «Έπινε πολύ και έκανε πολλά ναρκωτικά και γινόταν βίαιος. Όταν έβαλε φωτιά στο σπίτι μας, προσπαθούσε να σκοτώσει την μητέρα μου. Ευτυχώς, εκείνη πρόλαβε και βγήκε προτού το σπίτι καεί ολοσχερώς. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι άν η μητέρα μου ήταν πιο δυνατή, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Και σκεφτόμουν ότι εάν γίνω δημοφιλής και πετυχημένη, θα μπορώ να αλλάξω την ζωή της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ