ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι: Δωρίζουν επιπλέον 1 εκ. δολάρια σε τράπεζα τροφίμων

Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι: Δωρίζουν επιπλέον 1 εκ. δολάρια σε τράπεζα τροφίμων
@vancityreynolds

Δωρεά ύψους 1 εκ. δολαρίων πραγματοποίησαν οι Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι σε τράπεζες τροφίμων.

Ο Ράιαν Ρείνολντς και η Μπλέικ Λάιβλι άνοιξαν για ακόμη μια φορά τις καρδιές και τα πορτοφόλια τους για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν από την κρίση πείνας που πυροδότησε η πανδημία του κορωνοϊού.

Το ζευγάρι δώρισε από 500,000 δολάρια στους οργανισμούς «Feeding America» και «Food Banks Canada» για την παροχή γευμάτων σε ανθρώπους εν μέσω της πανδημίας. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι κάνει δωρεά για την καταπολέμηση της πείνας, αφού στην αρχή της πανδημίας είχαν ενισχύσει τους οργανισμούς αυτούς με τη δωρεά 500.000 δολαρίων και για τους δύο.

«Είμαστε προνομιούχοι που μπορούμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους οργανισμούς Feeding America και Food Banks Canada» είπε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση. «Γνωρίζουμε ότι οι αγώνες που πολλοί από τους γείτονες μας αντιμετώπισαν δεν έχουν τελειώσει, και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία να βοηθήσουμε στη διευκόλυνση του σημαντικού έργου που κάνουν οι οργανισμοί αυτοί στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ώστε να μπορούν να παρέχουν θρεπτικά γεύματα σε άτομα που έχουν ανάγκη».

Σε μια ανακοίνωση στα social media, ο αμερικάνικος οργανισμός Feeding America ευχαρίστησε τους ηθοποιούς, αποκαλώντας τους «hunger-fighting dream team».

«Το δεύτερο δώρο σας των 500.000 δολαρίων θα κάνει μεγάλη διαφορά για τους ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα,» έγραψε ο οργανισμός.

Τις ευχαριστίες του δήλωσε και ο οργανισμός Food Banks Canada, γράφοντας στον Ράιαν Ρέινολντς, «Συνεχίζεις να είσαι όχι μόνο ο αγαπημένος μας Καναδός αλλά και ο αγαπημένος μας υπερήρωας (συγγνώμη Hugh Jackman)».

Ryan Reynolds and Blake Lively donate another $1 million to food charities by Sandra Gonzalez / CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ