ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρτνεϊ Κοξ: Παίζει το τραγούδι των τίτλων από τα «Φιλαράκια» στο πιάνο (vid)

Κόρτνεϊ Κοξ: Παίζει το τραγούδι των τίτλων από τα «Φιλαράκια» στο πιάνο (vid)
ΑP Photo

Η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο η ίδια παίζει το «I’ll Be There For You» από τους The Rembrandts, το οποίο ήταν το τραγούδι τίτλων της σειράς «Φιλαράκια», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Στο βίντεο, η Κόρτνεϊ Κοξ παίζει πιάνο και ο μουσικός Τζόελ Τέιλορ τη συνοδεύει στην κιθάρα. Κάποια στιγμή, η ηθοποιός γυρίζει προς την κάμερα για να κάνει τα χειροκροτήματα του κομματιού. «Πώς τα πήγα;» έγραψε στη λεζάντα προσθέτοντας: «Ενημερώστε με για το τι πρέπει να μάθω παρακάτω».

Τα σχόλια πλημμύρισαν από μηνύματα, κερδίζοντας ακόμη και την έγκριση του επίσημου λογαριασμού στο Instagram της σειράς «Φιλαράκια», που επικρότησε την Κοξ.

https://www.instagram.com/p/CLaAuzvDXH-

Η Κόρτνεϊ Κοξ υποδύθηκε την Μόνικα Γκέλαρ στην επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» από το 1994 έως το 2004. Η Κόρτνεϊ Κοξ και οι συμπρωταγωνιστές της –η Τζένιφερ Άνιστον, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβντ Σούμερ και ο Ματ ΛεΜπλανκ, αναμένεται να κάνουν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους με το reunion, το οποίο καθυστέρησε την πρεμιέρα του πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ