ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Σπάικ Λι θα μεταφέρει στην οθόνη τη μυθολογία των Κθούλου - Για το Netflix

Ο Σπάικ Λι θα μεταφέρει στην οθόνη τη μυθολογία των Κθούλου - Για το Netflix
ΑP Photo

Ο σκηνοθέτης του «Da 5 Bloods», Σπάικ Λι, θα αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας του Στεφόν Μπρίστολ, για το Netflix με τίτλο «Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu», το οποίο φαίνεται ότι έχει σχέση με το έργο του Χ. Φ. Λάβκραφτ.

Το σενάριο, το οποίο είναι γραμμένο από τον Χανκ Γουν, διαδραματίζεται στην ανατολική Αφρική το 1928 και ακολουθεί έναν Αφροαμερικάνο πιστολέρο, τον Γκόρντον Χέμινγουεϊ, o οποίος συνεργάζεται με την πριγκίπισσα Ζενέμπε της Αιθιοπίας για να σώσουν τον αντιβασιλέα τους ο οποίος απήχθη από ένα αρχαίο κακό.

O τίτλος της ταινίας παραπέμπει στη μυθολογία των Κθούλου, του Χ. Φ.Λάβκραφτ αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από το Netflix, με το οποίο συνεργάζεται τον τελευταίο καιρό ο Λι.

Ο Μπρίστολ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2019 με την ταινία «See You Yesterday» για το Netflix την οποία είχε αναλάβει και πάλι την παραγωγή της ο Σπάικ Λι, ενώ τα εφέ θα αναλάβει η ομάδα του Goodbye Kansas, η οποία είχε αναλάβει και τα εφέ στις σειρές «Jack Ryan» και «Cursed» αλλά και στην ταινία του Γουές Άντερσον «The French Dispatch».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ