ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Halston»: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μιλά για τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην καριέρα του

«Halston»: Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μιλά για τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην καριέρα του
imdb

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Vman και σε συνέντευξη που παραχώρησε μιλά για το ρόλο του στην επερχόμενη σειρά του Netflix, στην οποία υποδύεται το θρυλικό σχεδιαστή μόδας Χάλστον.

«Υπάρχουν τόσες πολλές πλευρές σε κάποιον, δεν είναι έτσι; Ένιωσα σαν να έπρεπε να τον ενσαρκώσω, να αισθανθώ όπως εκείνος, όπως ο Χάλστον», λέει ο Μακ Γκρέγκορ. «Υπήρχε η φυσική του κατάσταση, η προφορά του και η φωνή του. Όλα ήταν πολύ μακριά από μένα. Και μου άρεσε αυτό, ως ηθοποιό, νομίζω ότι ήταν μια μεγάλη πρόκληση», εξηγεί.

«Αλλά η ιστορία είναι αυτή που αγαπώ. Υπάρχει κάτι ποιητικό στην ιστορία του, στο τι του συνέβη. Και είναι τόσο συναρπαστικό. Δεν χρειάζεται να δω κάποιον να δολοφονείται σε ένα δράμα για να μου κινήσει το ενδιαφέρον», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CLmUVl9DbEU

Αναφερόμενος στο πως πέτυχε να μπει στον χαρακτήρα, ο ΜακΓκρέγκορ λέει: «Πέρασα χρόνο στη γκαρνταρόμπα με διαφορετικούς ράφτες και διαφορετικούς ανθρώπους. Και μου έδειξαν πώς ο Χάλστον έφτιαξε ένα φόρεμα από ένα κομμάτι ύφασμα. Ήταν ιδιοφυΐα. Είχα μια ραπτομηχανή και αγόρασα όλα αυτά τα νήματα και τα υφάσματα και υλικά. Έφτιαξα ένα παντελόνι για τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό».

https://www.instagram.com/p/CLmbzUsDgbe

Φυσικά για να υποδυθεί τον Χάλστον έπρεπε να φορά δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

https://www.instagram.com/p/CLmNqJcjf8x

«Δεν έχω φορέσει ποτέ τέτοια ρούχα. Ήταν τόσο ξεχωριστός...», λέει ο ηθοποιός. «Κατά τη δεκαετία του 1960, φορούσε κοστούμια και γραβάτες και χρωματιστά πουκάμισα και τη δεκαετία του 1970 άρχισε να φοράει ζιβάγκο και μπρόνζερ και να τραβά τα μαλλιά του πίσω. Όλα αυτά σίγουρα με έκαναν να νιώσω μεταμορφωμένος σε αυτόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ