ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι: Η διαφορετική εμφάνιση στο σόου του Τζέιμς Κόρντεν (vid)

Πρίγκιπας Χάρι: Η διαφορετική εμφάνιση στο σόου του Τζέιμς Κόρντεν (vid)
youtube

Ο πρίγκιπας Χάρι, πλήρως απαλλαγμένος πλέον από κάθε «βασιλικό» βάρος, βρέθηκε στο «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν και το επεισόδιο είναι πραγματικά απολαυστικό.

Μαζί με το διάσημο -επίσης Βρετανό- παρουσιαστή, ανέβηκαν σε ένα διώροφο, ανοιχτό λεωφορείο ήπιαν απογευματινό τσάι και έκαναν βόλτα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες.

Ο Χάρι ράπαρε με το τραγούδι των τίτλων από τη σειρά «The Fresh Prince Of Bel-Air», ενώ ο παρουσιαστής τον ρωτούσε γιατί δεν αγοράζει τη διάσημη βίλα της σειράς.

«Πλήρωσε το εισητήριό σου και ανέβα», λέει στην αρχή του βίοντεο ο Κόρντεν στο Χάρι. «Ξέρεις, εμείς οι γαλαζοαίματοι δεν κρατάμε ποτέ μετρητά», απάντησε εκείνος.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, έκαναν μια βιντεοκλήση με τη Μέγκαν Μαρκλ που τον ρώτησε πώς πάει η βόλτα και ο Χάρι αποκάλεσε τον Κόρντεν «το χειρότερο ξεναγό στο Λ.Α.».

Η Μέγκαν αποκάλεσε το σύζυγό της «Haz»...

Μετά τη βόλτα τους με το λεωφορείο, πρίγκιπας και παρουσιαστής κάνουν ασκήσεις και γυμναστική, ενώ κυλιούνται και στις λάσπες. Το βίντεο των 17 λεπτών είναι σπαρταριστό και σ' αυτό φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι όχι μόνο έχει χιούμορ, αλλά πλέον αισθάνεται και πολύ ελεύθερος να το εκδηλώσει.

Η εκπομπή γυρίστηκε πριν τις τελευταίες και πολύ δυσάρεστες εξελίξεις με τη βασιλική οικογένεια και όλοι πλέον περιμένουν τη συνέντευξη που έχει ανακοινωθεί ότι θα δώσει το ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ