ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μάρλον Μπράντο κακοποιούσε σεξουαλικά τον Τζέιμς Ντιν και άλλες ιστορίες φτηνής φαντασίας

Ο Μάρλον Μπράντο κακοποιούσε σεξουαλικά τον Τζέιμς Ντιν και άλλες ιστορίες φτηνής φαντασίας

Τη στιγμή που κοντεύεις να απορρίψεις συνολικά όσους ενοχλήθηκαν από την επίσκεψη της Τζολί γιατί κάνει τη χώρα “να μοιάζει με τριτοκοσμική θεατρική σκηνή ενός προσφυγικού δράμματος” μια ανεπίσημη βιογραφία -επίσημα, εξαιρετικός λίβελος-, διεκδικεί περιστασιακά την προσοχή σου. 

Το συκοφαντικού χαρακτήρα βιβλίο των Darwin Porter και Danforth Prince, James Dean: Tomorrow Never Comes, είναι γεμάτο από “συγκλονιστικές/σοκαριστικές/σκανδαλώδεις/απαγορευμένες κοκ” αποκαλύψεις για ένα μύθο του Χόλιγουντ που είναι νεκρός και έναν άλλον μύθο του Χόλιγουντ που είναι επίσης νεκρός οπότε η τυμβωρυχία είναι δωρεάν.

“Ο Τζειμς Ντιν ήταν ο σκλάβος του Μάρλον Μπράντο”

Στην ανεπίσημη βιογραφία τους, οι συγγραφείς ισχυρίζονται πολλά. Μιλάνε για έρωτα αυστηρά σαρκικό ανάμεσα στον σκληρό και macho Μάρλον Μπράντο και τον ευαίσθητο, εύθραυστο Τζέιμς Ντιν. Κάνουν λόγο για τη μαζοχιστική φύση του τελευταίου, τα καψώνια στα οποία τον υπέβαλλε ο Μπράντο όταν τον έβαζε να κάνει σεξ με αγνώστους ή να τον βλέπει πως εκείνος έκανε σεξ με αγνώστους. Μιλάνε για τα τσιγάρα που έσβηνε ο σαδιστής Μπράντο στο στέρνο του κακοποιημένου με τη θέληση του Ντιν, λένε για διαστροφές, για όργια, για άπειρα πολλά.

Σύμφωνα με τους Porter και Prince η σαρκική τους σχέση ξεκίνησε από τα νειάτα τους, όταν και οι δύο φοιτούσαν στο Actor's Studio της Νέας Υόρκης και ο 18χρονος Ντιν ερωτεύθηκε σφόδρα τον 25χρονο Μπράντο. Για τους συγγραφείς που δίνουν ως πηγές τους άλλους κοσμικογράφους από το παρελθόν αλλά και κάποιους φίλους από το περιβάλλον του Τζέιμς Ντιν, ο Μπράντο διασκέδαζε την ανία του υποτάσσοντας τον Ντιν σε παιχνίδια εξευτελισμού, κάνοντας τον ένα σκυλάκι στις ορέξεις του, αναγκάζοντας τον να περιμένει κάτω από το σπίτι του ώρες μέχρι να τον καλέσει για μια ερωτική ξεπέτα.

James Dean Rebel Without A Cause Movie Poster

“Πραγματικά πιστεύω ότι ο Ντιν ερωτεύτηκε τον Μπράντο. Εκείνος, δεν νομίζω πως τον αγάπησε ποτέ. Τον συνάντησα μόνο τρεις φορές και τις τρεις ήταν με τον Τζίμμι. Κατά την γνώμη μου, ο Μπράντο ήταν ερωτευμένος μόνο με τον Μπράντο” λέει στο βιβλίο ο συνθέτης Alec Wilder σύμφωνα με απόσπασμα που δημοσίευσε η Daily Mail και άλλες φυλλάδες αμφίβολου κύρους.

Σε άλλες σελίδες οι Darwin Porter και Danforth Prince γράφουν για τα ερωτικά τρίο των Ντιν και Μπράντο, ένα με τον Ουόλτ Ντίσνεϊ και ένα με τον σκηνοθέτη του Ωραία Μου Κυρία George Cukor -το αν έγραψαν λιμπρέτο πορνογράφημα δεν επιβεβαιώνεται από την ανεπίσημη βιογραφία του Ντιν που είναι και επίσημα το νέο συκοφαντικό πόνημα της εβδομάδας.

Είναι εξαιρετικά εύκολο να βγάλεις χρήματα από κάποιον που είναι εντελώς, απόλυτα και τόσο σίγουρα νεκρός ώστε δεν μπορεί να καταθέσει αγωγή εις βάρος σου -εάν και εφόσον ήσουν συγγραφέας και όχι ύαινα με πένα που βρωμάει φτηνά.

Κλείνοντας από εκεί που ξεκινήσαμε εαν η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί σε έκανε να νοιώσεις τριτοκοσμικός, ίσως και να είσαι -pas mal.

marlon

ΔΗΜΟΦΙΛΗ