ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τι κάνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην καραντίνα; «Πλένω τα πιάτα και βάζω πλυντήρια»

Τι κάνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην καραντίνα; «Πλένω τα πιάτα και βάζω πλυντήρια»
ΑP Photo

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίζεται σε ένα από τα εξώφυλλα του πρώτου τεύχους του W Magazine για το 2021, με τίτλο «Τόμος 1, Οι Καλύτερες Ερμηνείες», το οποίο είναι αφιερωμένο στους ηθοποιούς που έκαναν τις καλύτερες ερμηνείες του 2020.

Ο 59χρονος ηθοποιός ξεχώρισε στην ταινία «The Midnight Sky», στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά υπογράφει και τη σκηνοθεσία. «Όταν ξεκίνησε αυτό με τον κορωνοϊό, η ταινία, που μιλάει για μια ολοκληρωτική καταστροφή, έγινε επίκαιρη με ένα νέο τρόπο. Αρχικά, η αφήγηση αφορούσε τη μετάνοια και την αναζήτηση της λύτρωσης», είπε ο ίδιος στο περιοδικό για την ταινία. «Αλλά καθώς η πανδημία κυριάρχησε, η ταινία τελικά δείχνει τον πόνο για την αδυναμία μας να είμαστε στο σπίτι και να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/CLo5QfkAo69

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε ακόμα για τις συνήθειες που έχει αποκτήσει μέσα στην πανδημία, λέγοντας ότι έχει μετατραπεί σε άνθρωπο για όλες τις δουλειές, όπως αναφέρει το CNNi.

«Θα σας πω τι κάνω ως χόμπι: Βάζω δύο ή τρία πλυντήρια την ημέρα, πλένω πιάτα όλη την ημέρα, επειδή αυτά τα παιδιά είναι τσαπατσούλικα», είπε γελώντας.

«Προφανώς, πρέπει να πλένεις τα παιδιά σου. Έκοψα τα μαλλιά του γιου μου, και έκοψα και τα δικά μου μαλλιά, αλλά δεν κούρεψα τα μαλλιά της κόρης μου. Αν το έκανα θα έμπαινα σε μπελάδες. Η κόρη μου φαίνεται πανέμορφη, τα μαλλιά της είναι πολύ μακριά. Εάν κάνω χάλια τα μαλλιά του γιου μου, εκείνος θα το ξεπεράσει. Αλλά η γυναίκα μου θα με σκότωνε αν άγγιζα τα μαλλιά της κόρης μου», κατέληξε ο ηθοποιός...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ