ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ομπάμα και Σπρίνγκστιν συζητούν για μουσική - Τι ακούει ο πρώην Πρόεδρος στο ντους;

Ομπάμα και Σπρίνγκστιν συζητούν για μουσική - Τι ακούει ο πρώην Πρόεδρος στο ντους;
ΑP Photo

Στην πιο πρόσφατη έκδοση του podcast του «Renegades: Born in the USA», ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είπε στον συμπαρουσιαστή του, Μπρους Σπρίνγκστιν, ότι όπως άλλωστε και πολύς κόσμος, τραγουδά ενώ κάνει ντους.

«Τραγουδάω στο ντους, τραγουδάω έξω από το ντους. Δεν ντρέπομαι να τραγουδάω», είπε στον Σπρίνγκστιν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Οι κόρες μου και η σύζυγός μου μερικές φορές με κοιτούν με αποδοκιμασία», πρόσθεσε.

Για να υποστηρίξει τη συνήθεια του να τραγουδάει στο ντους, ο Μπαράκ Ομπάμα κοινοποίησε μια λίστα με «44 τραγούδια για το ντους» στο Spotify.

Έχει συμπεριλάβει επιλογές τραγουδιών από όλο το μουσικό φάσμα και εννέα τραγούδια του Σπρίνγκστιν, συμπεριλαμβανομένων τόσο της έκδοσης στούντιο (η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεών του) όσο και μιας ζωντανής ηχογράφησης του «Born in the USA».

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης επιτυχίες των Μάρβιν Γκέι, Μπομπ Ντίλαν, Πάτι Σμιθ, Κέντρικ Λαμάρ, Έλβις Πρίσλεϊ, Ρέι Τσαρλς, Μπίλι Χόλιντεϊ, Νάταλι Κόουλ, Ντόνα Σάμερ, Fleetwood Mac, The Beatles, Bats for Lashes, Public Enemy, The Pointer Sisters, The Roots, δύο τραγούδια της Αρίθα Φράνκλιν κ.ά.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ