ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν και Χάρι: Μια νέα οικογενειακή φωτογραφία μετά την πολύκροτη συνέντευξη στην Όπρα

Μέγκαν και Χάρι: Μια νέα οικογενειακή φωτογραφία μετά την πολύκροτη συνέντευξη στην Όπρα
Instagram

Μετά την πολύκροτη συνέντευξη που έδωσαν από κοινού στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φωτογραφήθηκαν για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και ο άνθρωπος που τους απαθανάτισε, δημοσίευσε τη νέα τους, οικογενειακή φωτογραφία.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε χθες, η Μέγκαν Μαρκλ κρατά τον Άρτσι στην αγκαλιά της, με την κοιλιά της να έχει φουσκώσει πλέον αρκετά. Ο ξυπόλητος πρίγκιπας Χάρι στέκεται πίσω από τη Μέγκαν και την αγκαλιάζει τρυφερά.

«Τι θαυμάσια νέα για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Συγχαρητήρια φίλοι μου και καλώς ήρθε στο κλαμπ των μπαμπάδων κοριτσιών Χάρι!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο φωτογράφος Μιτς Χάριμαν, φίλος του ζευγαριού, ο οποίος απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/CMKrsFlAIfa

Ο Χάριμαν είχε πει στη Βρετανική Vogue ότι η Μέγκαν και ο Χάρι είναι «αδερφές ψυχές»: «Όταν βλέπετε ανθρώπους να έχουν τέτοια σύνδεση όπως αυτοί οι δύο, είναι σαν να διαβάζεις τις σελίδες ενός βιβλίου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους με την Όπρα, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι το δεύτερο παιδί τους θα είναι κορίτσι.

«Να έχεις έναν γιο και μετά μία κόρη! Ττι άλλο μπορείς να ζητήσεις;» είπε ο πρίγκιπας Χάρι και συμπλήρωσε ότι δεν θα κάνουν άλλα παιδιά μετά τον ερχομό της κόρης τους. «Δύο θα είναι».

Το δεύτερο παιδί τους αναμένεται να γεννηθεί αυτό το καλοκαίρι.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι πέρασε μία αποβολή τον περασμένο Ιούλιο. «Η απώλεια ενός παιδιού σημαίνει να κουβαλάς μια σχεδόν αφόρητη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά λίγοι μιλούν ανοιχτά», έγραψε η ίδια σε ένα κείμενο στους The New York Times, περιγράφοντας την εμπειρία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ