ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρίτα Γουίλσον: Ένα χρόνο μετά τη διάγνωσή της με κορωνοϊό - «Είμαι ευγνώμων για την υγεία μου»

Ρίτα Γουίλσον: Ένα χρόνο μετά τη διάγνωσή της με κορωνοϊό - «Είμαι ευγνώμων για την υγεία μου»
ΑP Photo

Με μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, η Ρίτα Γουίλσον θυμήθηκε την επέτειο του ενός χρόνου από την ημέρα που διεγνώσθη με κορωνοϊό.

H Γουίλσον και ο Τομ Χανκς, ήταν από τους πρώτους διάσημους που κόλλησαν τον ιό και δημοσιοποιήσαν με λεπτομέρειες την περιπέτειά τους, που ξεκίνησε στην Αυστραλία το Μάρτιο του 2020.

«Πριν από ένα χρόνο, έπαιζα στην Οπερα του Σίδνεϊ. Την επόμενη μέρα άρχισα να αισθάνομαι πολύ κουρασμένη να πονάω, δύο ημέρες αργότερα νοσηλεύτηκα με Covid 19. Θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να πω πόσο ευγνώμονες είμαστε για την υγεία μας, πόσο ευγνώμονες είμαστε για την ιατρική περίθαλψη που λάβαμε στο Κουίνσλαντ και ότι συμμεριζόμαστε τη θλίψη κάθε ατόμου που έχασε ένα αγαπημένο άτομο από αυτόν τον ιό. Ελπίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορέσουν να εμβολιαστούν», έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CMHXWdFnQp9

«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές», είχε αναφέρει τότε ο Χανκς σε ανακοίνωσή του που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, είχε εξηγήσει ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ