ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σπίλμπεργκ: Αναλαμβάνει την τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου του Στίβεν Κινγκ

Σπίλμπεργκ: Αναλαμβάνει την τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου του Στίβεν Κινγκ
ΑP Photo/ΑP Photo

H μεταφορά στην τηλεόραση του μυθιστορήματος των Στίβεν Κινγκ και Πίτερ Στράουμπ «Talisman» ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα από την εταιρεία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών Amblin, του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

«Μετά από δεκαετίες αναμονής, η Amblin Television φέρνει την επική ιστορία του Σίβεν Κινγκ και του Πίτερ Στράουμπ, The Talisman, σε μια σειρά μεγάλου μήκους για το Netflix» αναφέρεται σε tweet της εταιρείας παραγωγών.

«Οι Duffer Brothers και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι εκτελεστικοί παραγωγοί», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Οι αδερφοί Ματ και Ρος Ντάφερ είναι οι δημιουργοί της σειράς Stranger Things.

Υπεύθυνος της τηλεοπτικής σειράς και σεναριογράφος θα είναι ο Κέρτις Γκουίν, ο οποίος έγραψε αρκετά επεισόδια του «Stranger Things». Η παραγωγή είναι των Netflix, Amblin και Paramount.

Το μυθιστόρημα ακολουθεί ένα 12χρονο αγόρι που μέσα από δύο παράλληλους κόσμους προπαθεί να σώσει τη μητέρα του η οποία πεθαίνει.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία μετάδοσης ή πρεμιέρας της τηλεοπτικής σειράς. Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είχε αποκτήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του «Talisman» πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν μπόρεσε να μεταφέρει το μυθιστόρημα στον κινηματογράφο, όπως σχεδίαζε, λόγω της πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ