ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντόναλντ Σάδερλαντ: Θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας του στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος

Ντόναλντ Σάδερλαντ: Θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας του στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος
ΑP Photo

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «The Undoing», Ντόναλντ Σάδερλαντ, αποκάλυψε ότι κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήξερε ποιος ήταν ο ένοχος της ιστορίας μέχρι που έλαβαν το σενάριο για το φινάλε.

Ο Σάδερλαντ υποδύθηκε τον πλούσιο πατέρα του χαρακτήρα της Νικόλ Κίντμαν, ο οποίος ήταν σε διαμάχη με το σύζυγό της (Χιου Γκραντ) που κατηγορείται για δολοφονία.

Στη σειρά θρίλερ που καθήλωσε τους θεατές από το πρώτο επεισόδιο, όλοι άρχισαν να κάνουν υποθέσεις για το ποιος δολοφόνησε τον χαρακτήρα της Ματίλντα Ντε Ανγκέλις.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Αμερικής – Καναδά (Critics Choice Awards) ο Ντόναλντ Σάδερλαντ είπε ότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν ο δολοφόνος.

«Η αλήθεια ήταν ότι δεν γνωρίζαμε ποιος ήταν ο δολοφόνος», είπε ο Καναδός ηθοποιός. «Πάντα υποπτευόμουν ότι ήμουν εγώ. Και θα μπορούσα να ήμουν εγώ», εξήγησε.

«Λάβαμε το 6ο σενάριο μόλις λίγο πριν το γυρίσουμε. Σοβαρά. Και όταν έμαθα, η ανακούφιση επειδή δεν ήμουν εγώ ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελα να πω τίποτα. Μόνο που έχω πει κάτι», συμπλήρωσε.

Ο κριτικός Εντ Κάμινγκ σε άρθρο του στην εφημερίδα «The Independent» ανέφερε ότι η σειρά έχει τα πλεονεκτήματα μιας δηκτικής σάτιρας, στην οποία οι άνθρωποι μαθαίνουν αργά την έκταση της αυτοεξαπάτησης τους.

Καθώς όμως η πλοκή αρχίζει να αλλάζει και να εμπλέκονται δικηγόροι και αστυνομικοί, οι πινελιές ειρωνείας αναμειγνύονται με την επιθυμία η σειρά να είναι ένα πιο συμβατικό θρίλερ, εκτιμά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ