ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κένεθ Μπράνα: Θα σκηνοθετήσει ταινία για τους Bee Gees

Κένεθ Μπράνα: Θα σκηνοθετήσει ταινία για τους Bee Gees
ΑP Photo

Η αρχική ιδέα ανήκε στο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος προσπαθούσε επί μια δεκαετία να πάρει τα δικαιώματα της ιστορίας και των τραγουδιών των Bee Gees, από το μοναδικό επιζώντα του συγκροτήματος, τον Μπάρι Γκιμπ, προκειμένου να γυρίσει μια ταινία για τη ζωή των μελών και την ιστορία του συγκροτήματος.

Ο Γκιμπ δεν προχώρησε στη συμφωνία, καθώς θεώρησε ότι το συμβόλαιο που του πρότεινε ο Σπίλμπεργκ ήταν «πολύ δεσμευτικό». Αυτό που δεν κατάφερε ο κορυφαίος σκηνοθέτης, το κατάφερε πρόσφατα ο Γκράχαμ Κινγκ, παραγωγός της ταινίας «Bohemian Rhapsody», κάνοντας το αυτονόητο: Μείωσε τους όρους του συμβολαίου. Και έπεισε τον Γκιμπ, με αποτέλεσμα η ταινία να ετοιμάζεται για γυρίσματα.

Όσο για το σκηνοθέτη που θα αναλάβει το εγχείρημα, αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Κένεθ Μπράνα.

@AP Photo

Ο Μπάρι Γκιμπ, ο μοναδικός από τους αδελφους Γκιμπ που βρίσκεται εν ζωή, θα αναλάβει το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στην ταινία, διατηρώντας έτσι τον έλεγχο των όσων θα «ειπωθούν» σε αυτήν.

To σενάριο έχει αναλάβει ο Μπεν Έλτον, ένας σεναριογράφος με τον οποίο ο Μπράνα έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το καστ ούτε και άλλες λεπτομέρειες για την ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ