ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν: Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το ΗΒΟ - Για πολλά ακόμη spin-offs του GΟΤ

Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν: Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το ΗΒΟ - Για πολλά ακόμη spin-offs του GΟΤ
imdb

Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έδωσε στο ΗΒΟ την πρώτη ύλη για την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, το «Game of Thrones» και το καλωδιακό κανάλι φαίνεται ότι δεν θέλει να τον χάσει.

Έτσι, ο συγγραφέας υπέγραψε συμβόλαιο, αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, για πενταετή αποκλειστική συνεργασία με το ΗΒΟ και για επίβλεψη όλων των spin-offs του «Game of Thrones» που βρίσκονται στα σχέδια της πλατφόρμας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα πρότζεκτ, ξέρουμε όμως ότι κάποια από αυτά είναι στον προγραμματισμό του ΗΒΟ:

House of the Dragon

Τοποθετείται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του «GoT» κι εστιάζει στους Ταργκάριεν, τους προγόνους της Ντενέρις, τον καιρό που ήταν οι άρχοντες του Γουέστερος. Στο καστ συναντάμε τους Ολίβια Κουκ, Πάντι Κόνσινταϊν, Εμα Ντ' Αρσι και Ματ Σμιθ.

Nymeria Project

Μία χιλιετία πίσω από το «GoT» συναντάμε τη φιλοπόλεμη, αγωνίστρια βασίλισσα Νιμέρια του Οίκου των Μαρτέλ, που ίδρυσε το βασίλειο του Ντορν. Προσωρινός τίτλος, «1000 Ships».

The Sea Snake

Spin-off του «House of the Dragon», με κεντρικό ήρωα τον Κόρλις Βελέριον, γνωστό ως Sea Snake. Ο ήρωας είναι ο ζύζυγος της Πριγκίπισσας Ρένις Ταργκάριεν (την ενσαρκώνει η Ιβ Μπεστ), ενώ το ρόλο του Κόρλις αναλαμβάνει ο Στιβ Τουσέντ.

Flea Bottom

Με δράση στο λαβύρινθο του Flea Bottom, εκεί όπου γεννήθηκαν ο Ντάβος και ο Γκέντρι, η σειρά περιπλανιέται όχι στα παλάτια, αλλά στον υπόκοσμο του Κινγκς Λάντινγκ.

Dunk and Egg Project

Η ιστορία του Σερ Ντάνκαν του Ψηλού, αποκαλούμενου Ντανκκαι του ιπποκόμου του, Εγκ, ο οποίος, στην πορεία, γίνεται ο βασιλιάς Έγκον Ταργκάριεν ο Πέμπτος.

Animated Drama

Όσα η live action παραγωγή του «Game of Thrones» δεν μπόρεσε να διηγηθεί, θα φιλοξενήσει η σειρά κινουμένων σχεδίων.

Εκτός από τα spin-offs του «Game of Thrones», ο Μάρτιν θα συνεργαστεί με την ΗΒΟ στο πρότζεκτ «Who Fears Death», τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Νέντι Οκοράφορ του 2011 και στο «Roadmarks», επίσης μεταφορά, του μυθιστορήματος του Ρότζερ Ζελάζνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ