ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νταϊάνα: Το μιούζικαλ για τη ζωή της έρχεται στο Netflix

Νταϊάνα: Το μιούζικαλ για τη ζωή της έρχεται στο Netflix
Twitter

Η ζωή και το τραγικό τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα συνεχίζει να τροφοδοτεί τη βιομηχανία του θεάματος, τόσο με τον τέταρτο κύκλο της σειράς «The Crown», όσο και με τη βιογραφική ταινία «Spencer».

Τώρα το Netflix ετοιμάζεται να προσθέσει στη συλλογή του και ένα μιούζικαλ που αφηγείται τη ζωή της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η θεατρική παραγωγή με τον τίτλο «Diana», των παραγωγών Τζο ΝτιΠιέτρο και Ντέιβιντ Μπράιαν πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις εννέα παραστάσεις τον προηγούμενο Μάρτιο, καθώς τα θέατρα έκλεισαν λόγω της πανδημίας.

Οι παραγωγοί της θεατρικής παράστασης ανακοίνωσαν ότι θα ανέβει και πάλι μόλις επαναλειτουργήσουν τα θέατρα στο Μπρόντγουει, κάτι που πιθανολογείται να συμβεί στα τέλη του χρόνου.

Εώς τότε, η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από την 1η Οκτωβρίου στην πλατφόρμα του Netflix, από μαγνητοσκόπηση που είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, που δημοσίευσε η παραγωγή στο Twitter.

Το καστ του μιούζικαλ απαρτίζεται από τη Τζίνα ντε Βάαλ στο ρόλο της Νταϊάνα, τον Ρόου Χάρτραμπ στο ρόλο του πρίγκηπα Κάρολου, την Έριν Ντάβι ως Καμίλα Πάρκερ και την Τζούντι Κέι στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ