ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντάνιελ Κρεγκ: Θα έρθει στην Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας του Netflix

Ντάνιελ Κρεγκ: Θα έρθει στην Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας του Netflix
Associated Press

O Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ θα βρίσκεται το καλοκαίρι στις Σπέτσες για τα γυρίσματα του πρώτου από τα δύο sequels της ταινίας «Knives Out».

Ο χολυγουντιανός σταρ, Ντάνιελ Κρεγκ θα επιστρέψει ως ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ για τα γυρίσματα του sequel της ταινίας «Στα Μαχαίρια» (Knives Out), ένα αστυνομικό μυστήριο σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ράιαν Τζόνσον. Ο διάσημος ηθοποιός αναμένεται να επισκεφθεί την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες.

Εκεί πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του πρώτου από τα δύο sequels της ταινίας που θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, τα οποία πιθανότατα θα προβληθούν στο Netflix, έπειτα από μια συμφωνία 450 εκατομμύριων δολαρίων – ένα ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες και πιο ακριβές στην ιστορία του streaming!

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν όπως όλα δείχνουν τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Χελίου. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής ζήτησαν άδεια κινηματογράφησης στην κεντρική πλατεία του νησιού, την οποία και παραχώρησε εγκάρδια ο δήμος του νησιού. Επίσης, όλη η ομάδα θα φιλοξενηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής. Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του Ιούλη με αρχές Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία του 2019, σε διανομή της Lionsgate, κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα κέρδη της εκτινάχθηκαν στα 311 εκατομμύρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ