ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι: Ξεκινά τη συνεργασία με το Netflix - Η πρώτη σειρά της συμφωνίας

Πρίγκιπας Χάρι: Ξεκινά τη συνεργασία με το Netflix - Η πρώτη σειρά της συμφωνίας
ΑP Photo

Η πρώτη παραγωγή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο πλαίσιο της συμφωνίας εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν υπογράψει με το Netflix ανακοινώθηκε.

Λίγες ημέρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Χάρι ανακοινώνει την πρώτη του παραγωγή για το Netflix.

Ο πρίγκιπας Χάρι ίδρυσε το 2014 τους αγώνες Invictus, έναν διαγωνισμό στα πρότυπα Παραολυμπιακών Αγώνων, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν βετεράνοι και προσωπικό του στρατού που έχει τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης. Η πρώτη παραγωγή της εταιρείας Archewelll Productions, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Χάρι και της Μέγκαν με το Netflix, είναι ένα ντοκιμαντέρ για το συγκεκριμένο θεσμό.

Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί τους αθλητές καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες Invictus στη Χάγη της Ολλανδίας, οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί για το 2022.

«Από τους πρώτους αγώνες Invictus το 2014 γνωρίζαμε πως κάθε διαγωνιζόμενος θα συμμετείχε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτό το μωσαϊκό αντοχής, αποφασιστικότητας και επίλυσης», είπε ο πρίγκιπας Χάρι σε σχετική ανακοίνωση.

«Η σειρά θα προσφέρει στις κοινότητες ανά τον κόσμο μια ματιά στις συγκινητικές ιστορίες των διαγωνιζόμενων αυτών στο δρόμο τους για την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο», εξήγησε ο πρίγκιπας Χάρι.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτή τη διαδρομή ή πιο περήφανος για την κοινότητα Invictus για την αδιάλειπτη έμπνευση στην επούλωση, τις ανθρώπινες δυνατότητες και τη διαρκή προσφορά», κατέληξε.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ορλάντο φον Έινσιντελ, βρίσκεται πίσω από την παραγωγή. «Από τη στιγμή που τους γνώριζα, ήταν ξεκάθαρο ότι οι αγώνες Invictus έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους και είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη τους σειρά στο Netflix θα προβάλει αυτό στον κόσμο με τρόπο που δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν», είπε ο CEO του Netfix, Τεντ Σαράντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ