ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Candice Swanepoel είναι έγκυος. 6 πράγματα που πρέπει να ξέρει το παιδί για τη μητέρα του

H Candice Swanepoel είναι έγκυος. 6 πράγματα που πρέπει να ξέρει το παιδί για τη μητέρα του

Η νοτιοαφρικανή καλλονή Candice Swanepoel κάποτε ψηφίστηκε σαν η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό που ξέρει να ντύνει ημίγυμνα κορίτσια, το MAXIM. Όμως ο έκπτωτος άγγελος της Victoria's Secret δεν είναι εδώ και χρόνια διαθέσιμη. Πλέον μάλιστα θα είναι και μια νέα μητέρα.

Επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη της μέσω μιας συγκινητικής φωτογραφίας που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο η 27χρονη Swanepoel ετοιμάζεται να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, στις αρχές του Σεπτέμβρη. Το ίδιο και ο σύντροφος της, μοντέλο και αυτός, Hermann Nicoli που ακουμπάει απαλά την κοιλιά της. Η ανάρτηση σχολιάστηκε από πολλούς.

https://www.instagram.com/p/p

Για κάποιους ήταν μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης με εσώρουχα. Για άλλους ήταν μια στιγμή ανθρώπινη που δεν αφήνει περιθώρια για φθηνές παρατηρήσεις. Καθώς το μωρό της Swanepoel ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τη μητέρα του, υπενθυμίζουμε πέντε πράγματα για το κορίτσι που κατάφερε να είναι φαντασίωση για πολλούς επειδή είναι ένας κομψά σμιλεμένος ορισμός του sex appeal χωρίς εκπτώσεις.

Η Swanepoel απολαμβάνει τα κανονικά πράγματα στη ζωή

Όταν έκανε μια ανάρτηση όπου τρώει σαν κανονικός άνθρωπος πίτσα και πίνει μπύρα με τη λεζάντα “Ό,τι συμβαίνει όταν τελειώνεις τη δουλειά σου στη 1 τα ξημερώματα” το Instagram ενθουσιάστηκε. Όσο ενθουσιασμένη είναι και η ίδια με το μεταβολισμό της. “Είμαι πολύ τυχερή, μπορώ να τρώω ό,τι θέλω. Ο μεταβολισμός μου μου επιτρέπει να καταναλώνω όλα όσα μου αρέσουν. Από μικρή είχα ένα υγιές lifestyle. Επιπλέον όταν τρώω κάτι που δεν είναι φρέσκο, το καταλαβαίνω αμέσως. Μου αρέσει το κρέας, μου αρέσουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το βοδινό, μεγάλωσε σε φάρμα άλλωστε. Δεν μου στερώ τίποτα και όταν φάω κάτι παραπάνω κάνω λίγη γυμναστική περισσότερο” έχει πει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/p

Η Swanepoel κάποτε φόρεσε ένα στηθόδεσμο αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων

Ήταν 2013 όταν η εταιρία που την καθιέρωσε, η Victoria's Secret την έχρισε εκλεκτή για να φορέσει το “Fantasy Bra” της χρονιάς, ένα αξεσουάρ που κόστισε 10 εκατομμύρια δολάρια στον ιδιοκτήτη του. Τα περισσότερα από 4.200 ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια δικαίωσαν περιστασιακά τον τίτλο “The Royal” που έφερε στο στήθος της η Swanepoel.

https://www.instagram.com/p/p

H Swanepoel ήταν έτοιμη να τα παρατήσει

Αν δεν υπήρχε η εταιρία εσωρούχων ίσως κανείς δεν γνώριζε σήμερα οτιδήποτε για την Swanepoel και την εγκυμοσύνη της. “Δεν είναι τόσο γοητευτικό να ξυπνάς στις 4 και μισή για να προσπαθείς να προλάβεις πτήσεις” έχει πει, γκρινιάζοντας λίγο, για τη θητεία της στην εταιρία που υπηρετεί την πλουμιστή φαντασίωση.

https://www.instagram.com/p/p

Η Swanepoel εκτιμάει την ομορφιά όσο και εμείς τη δική της

Ο σύντροφος της είναι ένας Candice Swanepoel σε άντρα. Γεννημένος στη Βραζιλία ο Hermann Nicoli είναι δίπλα της από τότε που εκείνη ήταν μόλις 17. Δεν έχουν χωρίσει ποτέ.

https://www.instagram.com/p/p

Η Swanepoel είναι μια αγρότισσα

“Γεννήθηκα σ 'ένα μικρό χωριό της Νότιας Αφρικής που ονομάζεται Mooi River” γράφει η προσωπική της ιστοσελίδα. “Μεγάλωσα σε μια φάρμα που παρήγαγε γαλακτοκομικά προϊόντα και βοδινό κρέας. Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια σε ένα τόπο γεμάτο από ζωή και αγάπη για τη φύση και την οικογένεια. Από μικρή πάντα ήξερα ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι για το οποίο εγώ και η οικογένειά μου θα νιώθαμε υπερήφανοι” είπε.

https://www.instagram.com/p/p

Η Swanepoel ήθελε να γίνει μπαλαρίνα

“Ήμουν μπαλαρίνα στη Νότια Αφρική προτού πάω στο οικοτροφείο. Αυτό ήταν το παιδικό μου όνειρο όταν ξεκινούσα να σκέφτομαι για το μέλλον. Να κάνω σπουδές μπαλέτου στη Νέα Υόρκη” είχε πει σε συνέντευξη της στο ET. Eυτυχώς για το μωρό, τον πατέρα του, το κοινό και την ίδια ένας κυνηγός ταλέντων αντιλήφθηκε την Swanepoel σε μία υπαίθρια αγορά στη Νότιο Αφρική. Και μετά όλα είναι ιστορία και ένα μωρό που έρχεται.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ