ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μικ Τζάγκερ: Με ένα τραγούδι γιορτάζει το τέλος του lockdown στη Βρετανία

Μικ Τζάγκερ: Με ένα τραγούδι γιορτάζει το τέλος του lockdown στη Βρετανία
ΑP Photo

Ο Μικ Τζάγκερ κυκλοφόρησε ένα καινούργιο τραγούδι, το «Eazy Sleazy», με το οποίο γιορτάζει το τέλος του lockdown στη Βρετανία και προδίνει μια ιδιαίτερη και προσωπική ματιά σε κάποιες από τις πλευρές της ζωής στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μεταξύ των στίχων του κομματιού υπάρχουν και οι εξής: «Προσπαθώντας να γράψω μια μελωδία, καλύτερα να συνδεθείς μαζί μου στο Zoom» και «η υπερβολική τηλεόραση με αποβλακώνει».

Ο Τζάγκερ, ο οποίος έγραψε το τραγούδι πριν από λίγες εβδομάδες, συνεργάστηκε με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Foo Fighters, Ντέιβ Γκρολ, ψηφιακά, ο οποίος πρόσθεσε το δικό του μέρος του τραγουδιού από το Λος Άντζελες.

«Είναι ένα τραγούδι που έγραψα σχετικά με την έξοδο από το λοκντάουν, με μια αισιοδοξία που έχουμε τόσο ανάγκη», είπε ο 77χρονος Τζάγκερ. «Έχει να κάνει με το να εξέλθουμε από όλα αυτά που αναφέρω στους στίχους. Είναι η έξοδος από όλα αυτά, με την ελπίδα για μια πιο αισιόδοξη ψυχική κατάσταση», συμπλήρωσε. Το ρεφρέν υπόσχεται «θα δραπετεύσουμε από αυτούς τους τοίχους της φυλακής» και «θα είναι ένας κήπος από επίγειες απολαύσεις».

Οι παμπ άρχισαν χθες να πουλούν ξανά μπύρες για κατανάλωση έξω και τα καταστήματα άνοιξαν ξανά στην Βρετανία, μετά από τρεις μήνες lockdown.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ