ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Portrait of an Artist»: Ένα ντοκιμαντέρ για τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν έρχεται στο Netflix (trailer)

«Portrait of an Artist»: Ένα ντοκιμαντέρ για τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν έρχεται στο Netflix (trailer)
ΑP Photo

Ένα ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν ετοίμασε το Netflix, σε συνεργασία με τους φίλους και συνεργάτες του 43χρονου ηθοποιού ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο από καρκίνο.

Το «Portrait of an Artist» θα προβληθεί στις 17 Απριλίου, μία εβδομάδα πριν το Όσκαρ που θα διεκδικήσει post mortem ο Μπόουζμαν για τον ρόλο του στο «Ma Rainey's Black Bottom» του Τζορτζ Σ. Γουλφ.

«Όταν μοιραζόσουν τη σκηνή μαζί του, το ένιωθες: έπρεπε να ανέβεις πίστα», λέει η συμπρωταγωνίστριά του, Βαϊόλα Ντέιβις. «Σε κοιτά να δουλεύεις. Σε καρφώνει - εντελώς συγκεντρωμένος. Προσηλωμένος στην ερμηνεία σου. Στη μέθοδο. Αυτός είναι ο Τσαντ».

«Είχε ένα ειδικό βάρος. Μια αύρα», λέει με τη σειρά του ο Σπάικ Λι, ο οποίος σκηνοθέτησε τον ηθοποιό στην ταινία «Da 5 Bloods».

Το Σπάικ Λι και τη Βαϊόλα Ντέιβις πλαισιώνουν, για να μιλήσουν για τον συνεργάτη τους και οι Ντανζέλ Γουάσινγκτον, Τζορτζ Σ. Γουλφ, Μπράντφορντ Μαρσάλις, Ντανάι Γκουρίρα, Μπράιν Χέλγκελαντ, Γούντι Κινγκ Τζ., Φιλίσια Ρασάντ, Τέιλουρ Πέιτζ και άλλοι.

To «Portrait of an Artist» θα είναι διαθέσιμο από τις 17 Aπριλίου και μόνο για 30 μέρες στο Netflix.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ