ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η ανακοίνωση του χωρισμού από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η ανακοίνωση του χωρισμού από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ
ΑP Photo

Μια είδηση που κυκλοφορούσε περισσότερο ως φήμη τον τελευταίο καιρό, τελικά επιβεβαιώθηκε, καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ και ο αρραβωνιαστικός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, ανακοίνωσαν επίσημα ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Πριν από λίγες εβδομάδες οι δυο τους είχαν διαψεύσει δημοσιεύματα που μιλούσαν για το χωρισμό τους, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε απλώς μια προσπάθεια να κερδίσουν χρόνο έως ότου θελήσουν οι ίδιοι να αποκάλυψαν ότι η σχέση τους ολοκληρώθηκε.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζει ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός», αναφέρει η ανακοίνωση του ζευγαριού, που δημοσιεύθηκε στην αμερικανική έκδοση του ELLE.

Η σχέση της Λόπεζ και του Ροντρίγκεζ ξεκίνησε το 2017 και δύο χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Ο κορωνοϊός ανέβαλε τουλάχιστον δύο φορές τα σχέδιά τους να παντρευτούν.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν κάνει διάφορες υποθέσεις για τις αιτίες του χωρισμού, ανάμεσα στις οποίες και η φημολογούμενη παράλληλη σχέση του Ροντρίγκεζ με μια γυναίκα.

Τίποτε απ' όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ