ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι» επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση - Σε High Definition

«Το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι» επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση - Σε High Definition
imdb

Η περίφημη οικογενειακή τηλεοπτική σειρά «Το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι» επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ1, από την Τρίτη 20 Απριλίου και καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, στις 19:00.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε την Deluxe Remastered Edition της ιστορικής τηλεοπτικής παραγωγής, που προβάλλεται εκ νέου σε πολλές χώρες της Ευρώπης με μεγάλη επιτυχία.

Το «Little House on the Prairie», όπως είναι ο τίτλος της εκπομπής, για πρώτη φορά θα προβληθεί σε ποιότητα High Definition και οι τεχνικοί της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τις νέες κόπιες, ώστε να μην μεταδοθούν με υπότιτλους, αλλά με το αυθεντικό ντουμπλάζ και τις φωνές που έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό όσων παρακολουθουσαν τη σειρά: Του Χρήστου Τσάγκα, του Ντίνου Καρύδη, της Ματίνας Καρρά, της Έφης Πίκουλα, της Αλεξίας Ασκαρίδου και άλλων γνωστών ηθοποιών.

Η οικογενειακή σειρά, η υπόθεση της οποίας εκτυλίσσεται στη Μινεσότα, άρχισε να μεταδίδεται από το 1975 στην Ελλάδα και έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία, από το σήμα αρχής με το κοριτσάκι με τις κοτσίδες να σκοντάφτει στο λιβάδι μέχρι το «Καληνύχτα» της οικογένειας, όταν κλείνουν τα φώτα.

Ο Τζο Ίνγκαλς με την οικογένειά του σε κάθε επεισόδιο εμπλέκονται σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Οι πολυάριθμοι παγκοσμίως πιστοί φαν της σειράς εντοπίζουν σε αυτήν αναφορές στο σήμερα, με πρόσφατο παράδειγμα 2 επεισόδια τα οποία έγιναν viral, καθώς οι πρωταγωνιστές υποτίθεται ότι σε αυτά είχαν «προβλέψει» τον κορωνοϊό...

Η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει και τους 9 κύκλους με 212 επεισόδια και η σειρά θα αρχίσει να μεταδίδεται καθημερινά στην ΕΡΤ1, στις 19:00, με πρεμιέρα την Τρίτη 20 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ