ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ολίβια Κόλμαν μπαίνει στο σύμπαν της Marvel

Η Ολίβια Κόλμαν μπαίνει στο σύμπαν της Marvel
ΑP Photo

Μετά το τηλεοπτικό «Broadchurch», το Όσκαρ της στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο «The Crown», την κόρη του Άντονι Χόπκινς στο οσκαρικό «The Father», η Ολίβια Κόλμαν αποδεικνύει ότι είναι μια πραγματικά πολυδιάστατη ηθοποιός και μπαίνει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η Marvel διαπραγματεύεται με την Κόλμαν για ένα ρόλο στο «Secret Invasion», τη σειρά που ετοιμάζεται για το δίκτυο Disney+.

Ήδη έχει ανακοινωθεί το καστ της σειράς που αποτελείται από τους Σάμιουελ Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον και Κίνγκλεϊ Μπεν-Αντίρ. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ που ακολουθεί τους Skrulls, οι οποίοι με την ιδιότητα ν' αλλάζουν μορφή κατά βούληση, εισχωρούν στην ομάδα των Εκδικητών αλλά και στην αμερικανική κυβέρνηση και παίρνουν τη θέση υπερηρώων και κομβικών πολιτικών.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν οι Τζάκσον και Μέντελσον και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποιο ρόλο θα παίξει η Ολίβια Κόλμαν, η οποία θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε ταινία δράσης και μάλιστα υπερ-ηρωική.

Το «Secret Invasion» θα ξεκινήσει γυρίσματα στα τέλη της χρονιάς, με στόχο να είναι έτοιμο το 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ