ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel σε ένα καθηλωτικό βίντεο

Όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel σε ένα καθηλωτικό βίντεο
imdb

Σε ένα βίντεο μόλις τριών λεπτών και έντεκα δευτερολέπτων, η Marvel συμπυκνώνει όλο της το κινηματογραφικό σύμπαν, παρουσιάζοντας και σκηνές από τις επερχόμενές της ταινίες, ανάμεσά τους και το «The Eternals», το οποίο σκηνοθετεί η φετινή νικήτρια των Όσκαρ, Κλόι Ζάο.

Η Marvel δίνει στο διψασμένο κοινό μια μικρή γεύση από τις επερχόμενες ταινίες της, όπως το «The Eternals», αλλά και τους νέους τίτλους και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των «Black Panther 2» και «Captain Marvel 2», όπως και καινούργιες σκηνές από τις ταινίες «Black Widow» και «Σάο Τσι και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών».

Το σίκουελ του «Black Panther» θα έχει τίτλο «Black Panther: Wakanda Forever» και θα βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022, ενώ το «Captain Marvel 2» έχει νέο τίτλο, «The Marvels» και αναμένεται στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2022. Σε αυτό θα κάνουν την εμφάνισή του η Μόνικα Ράμπο (από το «WandaVision») και η Καμάλα Καν (από την επερχόμενη σειρά του Disney+ «Ms. Marvel»).

Για τους «Eternals» η Κλόι Ζάο, μιλώντας στο The Hollywood Reporter, είπε: «γύρισα την ταινία ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα να την γυρίσω, σε πραγματικές τοποθεσίες και με αρκετά πλάνα με ηλιοβασίλεμα, 360 μοίρες με την ίδια κάμερα με την οποία γύρισα το “Nomadland”. Είναι κάπως σουρεαλιστικό. Νομίζω ότι στάθηκα τυχερή. Η Marvel είναι πρόθυμη στο να παίρνει ρίσκα και να κάνει κάτι διαφορετικό».

Μέχρι στιγμής η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας παραμένει για τις 5 Νοεμβρίου 2021. Επίσης, η Marvel ανακοίνωσε και τις νέες ημερομηνίες των ταινιών «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» για τις 17 Φεβρουαρίου 2023 και «Guardians of the Galaxy Vol. 3» για τις 5 Μαΐου 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ