ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2021: Πώς θα εμφανιστεί η Στεφανία επί σκηνής

Eurovision 2021: Πώς θα εμφανιστεί η Στεφανία επί σκηνής
Instagram

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι έτοιμη για μια ξεχωριστή εμφάνιση με τα ελληνικά χρώματα.

Η Στεφανία θα τραγουδήσει το Last Dance για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2021 την Πέμπτη 20 Μαΐου, ενώ, αν όλα πάνε καλά, θα τη δούμε και στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Eurovisionworld, η Στεφανία αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα πριν από έναν χρόνο, όταν ανακοινώθηκε πως δεν θα πραγματοποιηθεί η Eurovision εξαιτίας της πανδημίας. «Μου ράγισε την καρδιά. Αλλά μια εβδομάδα αργότερα μου είπαν ότι θα είμαι ξανά τον επόμενο χρόνο στη Eurovision με την Ελλάδα», είπε.

Η εμφάνιση της Ελλάδας θα έχει χορογραφία διά χειρός Φωκά Ευαγγελινού, την οποία η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα πρέπει να εκτελέσει σε ψηλοτάκουνα. «Θα χορεύουμε και θα δείτε μια εντελώς διαφορετική Στεφανία. Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα με σκοτώσει αν πω περισσότερα, οπότε πρέπει να το “ράψω”», είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

Όπως λέει, αρχικά πίστευε ότι θα τα καταφέρει με ευκολία. «Πρέπει να έχεις τους ώμους χαμηλά, το κεφάλι ψηλά. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά νιώθω τόσο ώριμη όταν τα φοράω», καταλήγει.

Η Στεφανία και το «Last Dance» πλασαρίστηκαν πριν από δύο εβδομάδες στη δεκάδα του τελικού, σύμφωνα με τα στοιχήματα. Από τότε, το ελληνικό τραγούδι υποχώρησε στη 14η θέση. Όλα, όμως, μπορεί να αλλάξουν μετά από την εμφάνιση στις πρόβες, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ