ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2021: Ο μικρός Άγγελος από τα «Καλύτερά μας Χρόνια» θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Eurovision 2021: Ο μικρός Άγγελος από τα «Καλύτερά μας Χρόνια» θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας
EPT

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα το ανακοινώσει ένα 10χρονο αγόρι.

Ο ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο βλέπουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στο ρόλο του Άγγελου, του μικρότερου γιου της οικογένειας Αντωνοπούλου, θα ανακοινώσει τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα γίνει ο νεότερος άνθρωπος που έχει κάνει κάτι τέτοιο στην 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ, ενώ και οι επιτελείς της EBU αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του.

Αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα μετέχει φέτος στην Eurovision.

H Στεφανία και ο Μανώλης «γνωρίστηκαν» προσφάτως στο «Καλύτερό μας Πάσχα», το έκτακτο εορταστικό σόου που ετοίμασε η ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές της στο πλατό του «Μουσικού Κουτιού»:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ