ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Adele αποσύρεται από τη μουσική σκηνή ισχυρίζεται η The Sun και αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως

Η Adele αποσύρεται από τη μουσική σκηνή ισχυρίζεται η The Sun και αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως

Mε τίτλο "Hello and Goodbye" η βρετανική The Sun ισχυρίζεται ότι η Adele Που μόλις έχει ξεκινήσει την περιοδεία της ανά τον κόσμο, όχι όμως και στην Ελλάδα, θα αποσυρθεί από τη μουσική σκηνή για πέντε χρόνια. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 27χρονη record-woman της βρετανικής δισκογραφίας σκοπεύει να αφοσιωθεί στην οικογένεια, τον σύντροφο της, 41χρονο, Simon Konecki και στο γιό της Angelo που είναι πλέον 3 ετών. Η εφημερίδα φέρει σαν πηγή της πληροφορίας κάποιον από το φιλικό περιβάλλον που θα ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του.

"Είπε σε κοντινούς της φίλους ότι θα αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για πέντε χρόνια προτού βγάλει επόμενο album. Είναι νέα μητέρα και δεν θέλει να ζήσει την εμπειρία του να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ξέρω, είναι ένα σκληρό νέο για τους fan της" καταλήγει.

Σε άλλα νέα της Adele για την εβδομάδα

Ωστόσο η Adele και οι περιοδεία της έχουν ήδη ημιουργήσει αρκετή ειδησεογραφία το προηγούμενο 3ήμερο.

Εχθές, στην 15η στάση της στη Γλασκόβη, μία από τις 105 στάσεις της στην tour, θεατής τραυματίστηκε όταν έπεσε από την οροφή του θεάτρου κομμάτι από τoυς εγκατεστημένους προβολείς.

Η Adele λυπήθηκε και έκανε ένα απολογητικό tweet.

Επιπλέον. το βράδυ της Τρίτης η Adele απευθύνθηκε στους τρομοκράτες των Βρυξελλών από τη σκηνή του 02 Αrena στο Λονδίνο. "Είμαστε όλοι εδώ για τον ίδιο λόγο, ελπίζω για να σας διασκεδάσω. Είμαι εδώ για να σας διασκεδάσω, για να είμαστε όλοι ενωμένοι, να είμαστε καλύτεροι από αυτά τα καθάρματα. Είστε μόνοι σας, καθίκια!" είπε η 27χρονη που μετά ζήτησε από το κοινό να δημιουργήσει μια θάλασσα από φώς σηκώνοντας ψηλά τις οθόνες των κινητών τους. Η Cara Delevigne ήταν μια από αυτούς.

https://www.instagram.com/p/p

Σε ένδειξη συμπαράστασης στα θύματα της διπλής επίθεσης στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών η Adele τραγούδησε το Make You Feel My Love του Bob Dylan.

Η περιοδεία της Adele ολοκληρώνεται στις 15 Νοεμβρίου στο Mexico City on November 15.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ