ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έγκυος η Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Έγκυος η Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ
ΑP Photo

Άλλη μία βασιλική εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε από Παλάτι του Μπάκιγχαμ και αυτή τη φορά αφορά την πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η μεγάλη κόρη του Πρίγκιπα Ανδρέα και ο σύζυγός της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αυτό θα είναι το δεύτερο εγγόνι για τον Ανδρέα και τη Σάρα Φέργκιουσον, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο η κόρη τους Ευγενία απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Η νέα προσθήκη στη βασιλική οικογένεια αναμένεται το φθινόπωρο -μετά το μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ- και το δισέγγονο αυτό της Ελισάβετ θα είναι 11ο στη σειρά της διαδοχής.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου και έγινε με μία φωτογραφία της Βεατρίκης από την ημέρα του γάμου της.

«Η Αυτού Υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριοςΕντοάρντο Μαπέλι Μότζι ανακοινώνουν με χαρά ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί το φθινόπωρο. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι πολύ ευχαριστημένες με τα νέα», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Η 32χρονη Βεατρίκη και ο σύζυγός της επρόκειτο να παντρευτούν σε μία μεγάλη τελετή τον περσινό Μάιο όμως ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά τους. Έτσι παντρεύτηκαν με την παρουσία μόνο των οικογενειών τους τον Ιούλιο του 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ