ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2021: Πέρασε στον τελικό η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance»

Eurovision 2021: Πέρασε στον τελικό η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance»

Η Ελλάδα θα βρίσκεται και φέτος στον μεγάλο τελικό της Eurovision. Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last dance» πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 4η θέση του β' ημιτελικού της Eurovision 2021 με το τραγούδι «Last Dance», δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn και τη σκηνοθετική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού.

Κατά την έναρξη του Last Dance, η Στεφανία ξεκίνησε μόνη και αργότερα στη σκηνή εμφανίστηκαν και οι «διάφανοι» χορευτές σε φόντο green screen.

Εντυπωσιακή λεπτομέρεια ήταν η στιγμή που η τραγουδίστρια ανέβαινε τα σκαλοπάτια του σκηνικού στην Ahoy Arena. Οι τηλεθεατές δεν έβλεπαν το πράσινο φόντο, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να μοιάζει σαν να αιωρείται.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision, ένα εισιτήριο που ήδη πήρε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo».

Η Στεφανία Λυμπερακάκη έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρόβες που έκανε, φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μοβ, που φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου, και είναι κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη έχει ήδη δύο πρωτιές στο ενεργητικό της, αφού είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος φέτος στη Eurovision.

Στον τελικό επίσης πέρασαν οι Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Ρέμο, Ελβετία και Φινλανδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ