ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον: «Ο κύριος Πιτ ήταν υπέροχος όταν τον φιλοξενήσαμε στα Φιλαράκια»

Τζένιφερ Άνιστον: «Ο κύριος Πιτ ήταν υπέροχος όταν τον φιλοξενήσαμε στα Φιλαράκια»
ΑP Photo

Συνέντευξη για την προώθηση του reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια» έδωσαν οι πρωταγωνιστές της και η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε -με τα καλύτερα λόγια- για τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Η ηθοποιός, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της, Λίζα Κούντροου και Κόρτνεϊ Κοξ, θυμήθηκαν όλους τους guest stars που πέρασαν από την κωμική σειρά τα 10 χρόνια που προβαλλόταν.

Όταν ρωτήθηκαν από το Access Hollywοod για το ποιοι ήταν οι αγαπημένοι τους, οι ηθοποιοί έδωσαν μια σχετικά μεγάλη λίστα μεταξύ των οποίων οι Πολ Ραντ, Ρις Γουίδερσπουν, Μπεν Στίλερ και Σον Πεν. Τότε πετάχτηκε η Τζένιφερ Άνιστον και είπε: «Και ο κύριος Πιτ ήταν υπέροχος, ήταν φανταστικός», κάτι με το οποίο συμφώνησε και η Λίζα Κούντροου.

H ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ από το 2000 έως το 2005. Ένα χρόνο μετά το γάμο τους, ο Μπραντ Πιτ έκανε μια σπέσιαλ εμφάνιση σε ένα επεισόδιο για την Ημέρα των Ευχαριστιών και υποδύθηκε τον παιδικό φίλο του Ρος, Γουίλ, ο οποίος μισούσε τη Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) από το σχολείο.

Άλλοι διάσημοι φιλοξενούμενοι που ανέφεραν οι ηθοποιοί ήταν ο Τομ Σέλεκ, τον οποίο η Κόρτνεϊ Κοξ αποκάλεσε «τον πιο γλυκό», ο Τζιοβάνι Ρίμπισι, ο οποίος ήταν «σπουδαίος», η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία ήταν «λαμπρή» και «πολύ αστεία», ο Τσάρλι Σιν και ο Μπεν Στίλερ που ήταν «υστερικός».

Η Λίζα Κούντροου θυμήθηκε επίσης τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος υποδύθηκε τον σύντροφό της σε ένα επεισόδιο. «Αυτό ήταν πολύ αστείο επεισόδιο», συμφώνησε η Τζένιφερ Άνιστον.

Tο επεισόδιο της επανένωσης των πρωταγωνιστών «Τα Φιλαράκια» θα προβληθεί αύριο, 27 Μαΐου, με το τρέιλερ να δημιουργεπί πολλές προσδοκίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ