ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O «Mr. Big» Κρις Νοθ θα είναι τελικά στο νέο Sex and the City

O «Mr. Big» Κρις Νοθ θα είναι τελικά στο νέο Sex and the City

Ο Κρις Νοθ, ο «Mr. Big» της Κάρι Μπράντσο - Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είχε αρνηθεί αρχικά τον πρόσκληση των παραγωγών να συμμετέχει στο «Sex and the City: And Just Like That», το πολυαναμενόμενο revival της σειράς.

Αντιθέτως, ο άλλος σημαντικός άντρας στη ζωή της Κάρι, ο «Εϊνταν», Τζον Κόρμπετ, είχε αποδεχθεί την πρόσκληση με ενθουσιασμό. Και ο Νοθ όμως, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός της σειράς, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Κρις στο "And Just Like That". Καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του "Sex And The City", χωρίς τον "Μr. Big"; Πώς θα ήταν αυτό ποτέ δυνατόν;»

Εκείνη, πάντως που μάλλον δεν θ' αλλάξει γνώμη είναι η η Κιμ Κατράλ, η «Σαμάνθα», η οποία έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση πλέον με τη σειρά που την έκανε διάσημη.

Το καστ του revival της σειράς συμπληρώνεται σιγά σιγά, με πολυφωνικές ιστορίες διαφορετικότητας, κι όχι μόνο τα προβλήματα τεσσάρων λευκών γυναικών. Κάπως έτσι προστέθηκε και η γνωστή από το «Grey's Anatomy», Σάρα Ραμίρεζ.

Το «Sex and the City: And Just Like That» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max σε άγνωστη ακόμη ημερομηνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ