ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Σε τρεις βοηθούς του άφησε μέρος της περιουσίας του

Πρίγκιπας Φίλιππος: Σε τρεις βοηθούς του άφησε μέρος της περιουσίας του
ΑP Photo

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ως αναγνώριση των υπηρεσιών τους, φαίνεται ότι άφησε μέσω της διαθήκης του ο πρίγκιπας Φίλιππος σε τρεις ανώτερους βοηθούς του. Η συνολική του περιουσία φέρεται να φτάνει τα 30 εκατομμύρια λίρες.

Οι τρεις βοηθοί που αναφέρονται στη διαθήκη είναι ο ιδιωτικός γραμματέας του, ταξίαρχος Άρτσι Μίλερ Μπεϊκγουέλ, και οι Γουίλιαμ Χέντερσον και Στέφεν Νιεντοτζάντλο.

Οι τρεις τους ήταν μεταξύ των έξι που περπάτησαν πίσω από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και το φέρετρο του πρίγκιπα Φίλιππου στην πομπή για την κηδεία του στο κάστρο Γουίνδσορ στις 17 Απριλίου. Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο παρεκκλήσι στο Αγίου Γεωργίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού.

@ΑP Photo

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Φίλιππου πήγε στη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ είχε φροντίσει να αφήσει χρήματα και στα εγγόνια του. Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι πιθανώς έλαβε κάποια χρήματα, παρά τη ρήξη ανάμεσα στον ίδιο και τη βασιλική οικογένεια.

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε στη «The Sun»: «Σε αντίθεση με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι γενναιόδωρος στους τρεις άνδρες που τον φρόντισαν. Μεταξύ αυτών είναι ο ιδιωτικός του γραμματέας, Άρτσι Μίλερ Μπεϊκγουέλ, και οι δύο βοηθοί του, Γουίλιαμ Χέντερσον και Στέφεν Νιεντοτζάντλο».

Και συνέχισε: «Ο Φίλιππος δεν ήταν το είδος του χαρακτήρα που θα τιμωρούσε τον εγγονό του για κακή συμπεριφορά. Ήταν ένας πολύ δίκαιος και αγαπητός άνδρας. Ποτέ δεν κρατούσε κακία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ