ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Σκληρή δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Σκληρή δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών
ΑP Photo

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ με τον πρώην σύζυγό της Μάικλ Λόκγουντ, για την επιμέλεια των κοριτσιών τους και για περιουσιακά ζητήματα.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, όμως επίσημα το διαζύγιο βγήκε πριν από λίγες ημέρες. Ο δικηγόρος του Λόκγουντ, είπε στον δικαστή ότι ο πελάτης του «δεν έχει καμία επιθυμία να παραμείνει παντρεμένος με τη Λίσα Μαρί. Θέλει να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι αρραβωνιασμένος και θέλει να παντρευτεί».

Ο γάμος του πρώην ζευγαριού διήρκεσε 10 χρόνια. Υποδέχτηκαν τις δίδυμες κόρες τους, Φίνλυ και Χάρπερ τον Οκτώβριο του 2008. Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον κιθαρίστα και παραγωγό τον Ιούνιο του 2016.

Τον Φεβρουάριο του 2017, εμφανίστηκε μια αναφορά ότι τα δίδυμα του πρώην ζευγαριού βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας αφού «ύποπτο υλικό παιδικής πορνογραφίας» βρέθηκε στον υπολογιστή του Μάικλ Λόκγουντ.

Η Πρίσλεϋ ισχυρίστηκε ότι «σοκαρίστηκε και τρομοκρατήθηκε» όταν ανακάλυψε το υλικό. Το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση είναι υπό έρευνα.

Η μητέρα της Λίσα Μαρί, Πρισίλα, αποκάλυψε μέσω Facebook ότι τα παιδιά τα φροντίζει η ίδια «μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα». Οι αρχές έκλεισαν την έρευνα χωρίς να υποβάλλουν κατηγορίες.

Ο γιος της Λίσα Μαρί, Μπέντζαμιν Κίου, αυτοκτόνησε στις 12 Ιουλίου μέσα στο σπίτι του στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια με όπλο το οποίο υπήρχε στο σπίτι. Σε δηλώσεις της η Λίσα Μαρί, στο Us είπε ότι «είναι καταρρακωμένη, απαρηγόρητη και εντελώς συντετριμμένη αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα και τη μεγαλύτερη της κόρη, τη Ράιλι. Το λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν ο έρωτας της ζωής της».

Η Ράιλι και ο Μπέντζαμιν, το 2010 @AP Photo

Ο Μάικλ Λόκγουντ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ζητά την επιμέλεια των παιδιών τους καθώς και οικονομική υποστήριξη «τουλάχιστον 9.500 δολάρια το μήνα» επειδή φοβάται για την ψυχική υγεία της Λίζα Μαρί μετά τον τραγικό χαμό του γιου της Μπέντζαμιν αλλά και για την ύπαρξη όπλων μέσα στο σπίτι.

Η Λίσα Μαρί, η μοναχοκόρη του τραγουδιστή Έλβις Πρίσλεϊ και κληρονόμος ολόκληρης της περιουσίας του, είχε καταφέρει να νικήσει την εξάρτησή της από τις οπιούχες ουσίες και τα παυσίπονα και πλέον τα τελευταία 3 χρόνια παραμένει καθαρή.

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ έχει παντρευτεί 4 φορές και έκανε 4 παιδιά. Είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Ντάνι Κίου το 1988 με τον οποίο έκανε 2 παιδιά, τη Ράιλι και τον Μπέντζαμιν. Το ζευγάρι χώρισε το 1994. Την ίδια χρονιά η Λίζα Μαρί παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον με τον ποίο χώρισε 2 χρόνια μετά. Το 2002 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ με τον οποίο επίσης χώρισε 2 χρόνια μετά, το 2004. Το 2006 παντρεύτηκε τον Μάικλ Λόκγουντ, με τον οποίο απέκτησε τις δίδυμες κόρες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ