ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Η απόφαση για την επιμέλεια πυροδοτεί νέα διαμάχη

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Η απόφαση για την επιμέλεια πυροδοτεί νέα διαμάχη
ΑP Photo

Η μάχη της επιμέλειας έχει τελειώσει, αλλά ο πόλεμος ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ συνεχίζεται.

Τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες, αμέτρητες νομικές συζητήσεις και χρήματα έχουν ξοδευτεί και ποιος ξέρει πόσο ακόμα, αναφέρει δημοσίευμα της «Μail Οnline».

Ο δικαστής John Ouderkirk, ύστερα από έρευνα μηνών και εξέταση αμέτρητων μαρτύρων, αποφάνθηκε την κοινή επιμέλεια των πέντε παιδιών τους. Ο μεγαλύτερος γιος τους Μάντοξ είναι τώρα 19 ετών, φοιτά στο Πανεπιστήμιο της Κορέας και δεν εντάσσεται στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η απόφαση του δικαστή, σύμφωνα με τη «Μail Οnline», προαναγγέλλει τη συνέχιση των δικαστικών μαχών και από τις δύο πλευρές.

Η Τζολί άσκησε έφεση κατά της απόφασης καθώς υποστήριξε ότι ο δικαστής δεν της έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν καταφέρει να απομακρύνει τον δικαστή από την υπόθεση, θα σημαίνει ότι η απόφασή του «ακυρώνεται».

Η επόμενη δικαστική μάχη θα γίνει στο εφετείο στις 9 Ιουλίου στην Καλιφόρνια. Ο Πιτ προσέλαβε έναν κορυφαίο δικηγόρο, τον Ted Boutrous Jr., γνωστό ως «ο καλύτερος από τους καλύτερους», για να αντιμετωπίσει από την πλευρά του ένα από τα πιο δύσκολα διαζύγια του Χόλιγουντ.

Ίσως είναι η απάντηση του Πιτ στην έφεση της Τζολί, μαζί με την απόφαση του δικαστή, ο οποίος θεώρησε ότι τα στοιχεία της «στερούνται αξιοπιστίας».

Παρόλο που στη ρύθμιση της επιμέλειας έγινε ένα σημαντικό βήμα, το διαζύγιο απέχει πολύ από την οριστική του διευθέτηση. Το ζευγάρι πρέπει να ασχοληθεί με το ζήτημα των οικονομικών -ένα περίπλοκο ζήτημα όταν υπάρχουν δύο τόσο πλούσιοι άνθρωποι με περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα σε διάφορες χώρες- και αυτό δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι χρειάστηκαν περισσότερα από τέσσερα χρόνια για να φτάσουν σε αυτό το σημείο ως προς την επιμέλεια, κανείς δεν αισιοδοξεί ότι η υπόθεση θα τελειώσει σύντομα.

Ο Πιτ είπε σε μια συνέντευξη του το 2017 ότι ήλπιζε για «συναινετικό διαζύγιο». «Και οι δύο κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Άκουσα έναν δικηγόρο να λέει: "Κανείς δεν κερδίζει στο δικαστήριο, είναι απλώς θέμα χρόνου ποιος θα πονέσει περισσότερο". Και φαίνεται να είναι αλήθεια. Είναι μια επένδυση στο μίσος. Εγώ αρνούμαι. Και ευτυχώς και ο δικηγόρος μου συμφωνεί». Αποδείχθηκε ότι δεν είχε δίκιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ