ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέο trailer και όλα όσα ξέρουμε για το νέο κύκλο του Game Of Thrones, ξανά

Νέο trailer και όλα όσα ξέρουμε για το νέο κύκλο του Game Of Thrones, ξανά

To HBO ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού όταν θέλει να προωθήσει το μεγάλο οπλοστάσιο στην τηλεθέαση, το Game of Thrones. Αυτή τη φορά έβγαλε ακόμη ένα teaser για την έκτη σεζόν που ξεκινάει ήδη να ζητάει αίμα.

Τι μας έμαθε αυτό το άτυπο trailer; Μία από τα ίδια. Βλέπουμε τον Drogon να πετάει, η Cersei είναι διψασμένη για εκδίκηση, η Brienne of Tarth επίσης και ο Βασιλιάς της Νύχτας, ο Night’s King, είναι παράλογα πολύ κοντά με τον Bran.

“Eίμαστε όλοι πλάσματα της αμαρτίας” λέει ο Jonathan Pryce. “Μας αξίζει ο θάνατος, σε όλους αξίζει” λέει ενώ το teaser κλείνει με ακόμη μία δυσοίωνη δήλωση από τον μέντορα της Arya, Jaqan H’ghar. “Με τον έναν τρόπο ή τον άλλον, ένα πρόσωπο θα προστεθεί στην αίθουσα” λέει αναφερόμενος στο χώρο των νεκρών.

Μόλις ένα; Θα είναι εξαιρετικά softcore λοιπόν το νέο GoT; Θα μου επιτρέψετε να το αμφισβητήσω και όσο και αν δεν μας λένε πολλά για όσα θα συμβούν στις αδελφές Sansa και Arya, ο Tyrion είναι μια χαρά και θα φροντίσει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Α, επιπλέον δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Tζον Σνόου. Είναι νεκρός; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

5a n8hpm.0

Η Guardian κάθισε και μέτρησε όλα όσα επιπλέον ξέρουμε για τον έκτο κύκλο που θα κάνει μεγάλη επέλαση στα τέλη Απριλίου στη μικρή οθόνη. Για να είμαι ειλικρινής, η Guardian κοροιδεύει τον κόσμο γιατί δεν μας λέει τίποτα που δεν ξέραμε ήδη από κάποιους μήνες πριν. Για τη Sarah Hughes της Guardian όλα τα παρακάτω μοιάζουν σημαντικά, εχμ...

Ο Davos και η Melisandre θα έρθουν αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον

Την τελευταία φορά που είδαμε την Κόκκινη γυναίκα έτρεχε όσο πιο μακριά μπορούσε, στο Κάστρο εν προκειμένω, για να γλυτώσει το τίμημα της ανικανότητας της να φέρει τον Stannis στην εξουσία. Εκεί όπου βρίσκεται όμως θα συναντηθεί με τον ακόλουθο του Stannis, τον Davos που δεν γνωρίζει ότι ο βασιλιάς του έχασε παρά την θυσία της πριγκίπισσας της κόρης του, Shireen μετά από απαίτηση της μάγισσας με τα κόκκινα.
“Το μόνο που ξέρει είναι ότι είναι και οι δύο νεκροί. Δεν ξέρει ότι η Melisandre φταίει για αυτό. Οπότε σε αυτό τον κύκλο θα παρακολουθήσουμε κατά πόσο θα μάθει την αλήθεια και κυρίως, πως θα αντιδράσει όταν το κάνει;” λέει ο Liam Cunningham που υποδύεται ένα χαρακτήρα σκληρό.

Ο πρίγκιπας Τοmmen θα ενηλικιωθεί

Η σύζυγος του Tommen, η Margaery, είναι φυλακισμένη και η μητέρα του Cersei ντροπιασμένη. Μπορεί να κάνει κάτι για να φέρει μια καλύτερη ημέρα στο King’s Landing αυτός ο τύπος τέλοσπαντων;
“Έχει να κάνει πολλά” εξομολογείται ο Dean-Charles Chapman που τον υποδύεται. “Πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη, να τον χαστουκίσει και να ενηλικιωθεί”.

O Bran θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του

Ω! Δηλαδή οι άλλοι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με κάτι άλλο; Ξέρουμε ότι ο Bran βγήκε από το δέντρο και μεγάλωσε. Ξέρουμε ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με πλάσματα της νύχτας. Αυτό που αξίζει είναι ότι ο εμβληματικός Max von Sydow θα του δώσει τα φώτα του, ένας θρύλος της μεγάλης οθόνης τον οποίο αυτός που υποδύεται τον Bran δεν γνώριζε οπότε δεν θα τον αναφέρουμε ποτέ ξανά με τον πραγματικό του όνομα. Επίσης για τη Guardian όλα τα παρακάτω είναι πράγματα σημαντικά για τον έκτο κύκλο: Η Arya ταλαιπωρείται πολύ με όλες τις δοκιμασίες που της βάζει ο μέντορας Jaqen αλλά δεν μπορείς να γίνεις Jedi με το τίποτα, oι σατανικοί Bolton θα βρεθούν αντιμέτωποι με την παρακμή του οίκου τους (ίσως) και τέλος, ο Jon Snow είναι νεκρός.

Δεν είναι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ