ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H viral νεκρανάσταση της ημέρας: Ο Τζον Σνόου ζει στο νέο trailer του Game Of Thrones

H viral νεκρανάσταση της ημέρας: Ο Τζον Σνόου ζει στο νέο trailer του Game Of Thrones

Σε λιγότερο από ενάμιση μήνα η πρεμιέρα της σειράς που έχει αναδειχθεί στο ιερό δισκοπότηρο των πειρατών του διαδικτύου καθώς την έχουν κατεβάσει παράνομα περισσότεροι χρήστες από το σύνολο του πληθυσμού της Κίνας (υπερβολή, ποιητική αδεία) το HBO αρχίζει να παίζει το γνωστό παιχνίδι του με τους τηλεθεατές. Το πρώτο επίσημο trailer του έκτου κύκλου είναι εδώ.

Το νέο trailer του Game of Thrones είναι αυτό

100 ολόκληρα δευτερόλεπτα δίνουν απαντήσεις και δημιουργούν ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. Αν και θα μπορούσαμε να αναλωθούμε παραθέτοντας όλα τα spoilers που αποκαλύπτονται καθώς ήδη ο κόσμος που δεν έχει τι να κάνει έχει αναλύσει κάθε πλάνο frame μετά από frame, ας μείνουμε στο ερώτημα που ταλανίζει το Westeros από τότε που έγινε εκείνο το φονικό στο Μαύρο Κάστρο.

Αν και όλοι λοιπόν ισχυρίζονται ότι ο Τζον Σνόου είναι νεκρός όσο και ο David Bowie, o Lemmy, το Πέμπτο Σκαθάρι και η Νάνσι Ρίγκαν, το Reddit που είναι και το μόνο κοινωνικό δίκτυο που αξίζει να χάνεις το χρόνο σου (καμία υπερβολή, καμία ποιητική αδεία) ισχυρίζεται αυτό που όλοι υποπτεύονται.

Ο Τζον ΔΕΝ είναι νεκρός.

Επαναλαμβάνω.

Ο Τζον Σνόου ΔΕΝ είναι νεκρός.

Σε μια σκηνή μάχης που απομονώθηκε είναι ευδιάκριτη η φιγούρα του Τζον Σνόου σε μάχη.

Αν και στo ξεκίνημα του trailer ο Ντάβος λέει “πέθανε”, αν και στο 1.13 το πτώμα του Τζον Σνόου είναι ξαπλωμένο σε ένα τραπέζι, τέσσερα δευτερόλεπτα μετά ο Τζον Σνόου συμμετέχει σε μια μάχη για να αποδώσει δικαιοσύνη.

jon snow2

Μήπως είναι flashback; Ίσως.

Μήπως είναι ψέμα; Ίσως.

Μήπως η Μελλισάνδρη για να σώσει το τομάρι της φέρνει στη ζωή πίσω τον Σνόου; Ίσως.

Μήπως η Σαράποβα που χάνει 30 εκατομμύρια ετησίως μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ δεν θα ενδιαφερθεί καθόλου για το πεπρωμένο του μπάσταρδου των Σταρκ; Σίγουρα.

Σε άλλα νέα του Game Of Thrones η διασκευή του Wicked Game από τον James Vincent McMorrow στο πρώτο μέρος του trailer είναι μάλλον μια άτυχη, βαρετή και μελοδραματική επιλογή, η Ντενέρις εντυπωσιάζεται από ένα τεράστιο άγαλμα, η ‘Αρια Σταρκ εξακολουθεί να περνάει πάρα πολύ άσχημα, ο Μπραν μεγάλωσε και στέκεται στα πόδια του, η Σέρσεϊ έχει πολλά νεύρα και όρεξη για αφόρητη εκδίκηση και όταν επιτέλους λέει “Επιλέγω τη βία” το trailer του GoT βρίσκει τον δρόμο του αίματος που του αρμόζει.

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο Τζον Σνόου είναι ζωντανός στο 1.17 και τα κροατικά παράλια δεν θα βρέξουν τα πόδια μου ποτέ.

snow 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ