ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρετζίνα Κινγκ: Θα σκηνοθετήσει τον πρώτο μαύρο Superman; Τι απαντά η ίδια

Ρετζίνα Κινγκ: Θα σκηνοθετήσει τον πρώτο μαύρο Superman; Τι απαντά η ίδια
ΑP Photo

Θα μπορούσε η Ρετζίνα Κινγκ να είναι η επόμενη σκηνοθέτης ταινίας «Superman»; Οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα λένε «ναι», αλλά το σημαντικό είναι τι λέει η ίδια.

Εάν οι σχετικές φήμες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Η ίδια η Ρετζίνα Κινγκ, η οποία έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το φιλμ «One Night In Miami» συμμετείχε στην εκπομπή «The Cross Connection» με την Τίφανι Κρος, η οποία τη ρώτησε για το ενδεχόμενο.

«Είμαι περίεργη, γιατί αυτό είναι λίγο κουτσομπολιό. Φημολογείται ότι είσαι μεταξύ των υποψήφιων για να σκηνοθετήσεις την επόμενη ταινία "Superman". Το δικό σου και του Μπάρι Τζέκινς, και των δύο τα ονόματα έχουν αναφερθεί», είπε η Κρος. «Θέλεις να μας πεις; Υπάρχουν ειδήσεις που μπορείς να ανακοινώσεις για αυτές τις συζητήσεις;».

«Τίφανι, αυτή είναι είδηση και για μένα», είπε η Κινγκ. «Διάλειμμα ειδήσεων, ζωντανά στο MSNBC!» πρόσθεσε. «Όχι, δεν το έχω ακούσει μέχρι τώρα», εξήγησε.

Σε αρκετά άρθρα έχει αναφερθεί η Ρετζίνα Κινγκ ως πιθανή σκηνοθέτης της νέας ταινίας «Superman». Σύμφωνα με το THR, η DC και η Warner Bros. θέλουν να προσλάβουν μαύρο/η σκηνοθέτη, καθώς η ταινία θα επικεντρώνεται στον πρώτο μαύρο Superman.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ