ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Sex and the City: Η Κάρι, η Μιράντα και η Σάρλοτ και πάλι μαζί (pics)

Sex and the City: Η Κάρι, η Μιράντα και η Σάρλοτ και πάλι μαζί (pics)
Instagram

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε το revival του «Sex and the City» με τη μορφή μίνι σειράς 10 επεισοδίων. Η σειρά θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max. Το ΗΒΟ ήταν και το κανάλι παραγωγής και της αυθεντικής σειράς στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κρίστιν Ντέιβις δέχθηκαν να επιστρέψουν, όμως η Κιμ Κατράλ αρνήθηκε, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από τους παραγωγούς.

Πέρα από αυτήν την πολύ ηχηρή απουσία, υπάρχουν και καλά νέα: Ο «Έινταν», Τζον Κόρμπετ, είπε από την αρχή ότι θα επιστρέψει με ενθουσιασμό και, λίγο μετά ο Κρις «Mr. Big» Νοθ αποδέχεται την πρόσκληση των παραγωγών να συμμετέχει στο «Sex and the City: And Just Like That».

Το ενδιαφέρον, όμως, εστιάζεται πάντα στις φίλες και στο πώς είναι σήμερα. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έσπευσε να μάς λύσει την απορία:

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία μαζί με τις Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις, γράφοντας «Μαζί ξανά. Διαβάσαμε τα πρώτα μας επεισόδια».

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης με τους ακολούθους της και μια φωτογραφία με το σενάριο της σειράς το οποίο βρίσκεται πάνω στο γραφείο της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ