ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

170 εκατ. δολάρια διεκδικεί 59χρονος που ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος του Κάπτεν Κερκ

170 εκατ. δολάρια διεκδικεί 59χρονος που ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος του Κάπτεν Κερκ

O Κάπτεν Κερκ στις καρδιές των nerds, κατά κόσμον Γουίλιαμ Σάτνερ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια υπόθεση πατρότητας και καλείται να αντιμετωπίσει νομικά τον γιο που επίμονα δεν αναγνωρίζει. Ο Πίτερ Σλόαν, 59, υποστηρίζει ότι του Star Trek είναι ο βιολογικός του πατέρας και απαιτεί να αποζημιωθεί για υλικές ζημιές, ψυχική οδύνη και οτιδήποτε άλλο καταφέρει εναντίον του Γουίλιαμ Σάτνερ, του άντρα που θέλει να φωνάζει “πατέρα.”

Ο Σλόαν, που θέλει να τον φωνάζουν όλοι Σάτνερ, ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ Σάτνερ γνώρισε τη βιολογική του Κάθριν Μπερτ το 1956, έκανε σεξ μαζί της χωρίς προφυλάξεις και προέκυψε αυτός. Ο Σλόαν δόθηκε για υιοθεσία και απότο 1984 αναζητεί την ταυτότητα των βιολογικών γονιών του. “Μετά από μήνες έρευνας και διασταύρωσης στοιχείων, ο Πίτερ κατάφερε να ταυτοποιήσει τον πατέρα του στον Γουίλιαμ Σάτνερ από τον Καναδά” ισχυρίζεται η ιστοσελίδα petershatner.com συμφερόντων Σλόαν.

shatner tribble

Σύμφωνα με τον Πίτερ Σλόαν, γνωρίστηκαν το Νοέμβριο του 1984 στα τηλεοπτικά πλατο της σειράς "T.J. Hooker." Τότε, ισχυρίζεται στη μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Φλόριντα, ο Σάτνερ παραδέχθηκε ότι είναι πατέρας του αλλά όταν ο Σλόαν τον κάλεσε στο τηλέφωνο κάποιες μέρες αργότερα, ο Σάτνερ ακούστηκε “εκνευρισμένος και του έκλεισε το τηλέφωνο”.

1368662048 kirkslapping

Άνθρωποι του Σάτνερ προσέγγισαν τον Σλόαν και τον ενημέρωσαν ότι ο “Σάτνερ αμφισβητεί οποιαδήποτε συγγενική σχέση μαζί του”. Ο Σλόαν ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας. Οι άνθρωποι του Σάτνερ δεν συμφώνησαν.

Από το 2009 ο Πίτερ Σλόαν είναι "Πίτερ Σάτνερ"

Ο Σλόαν δημιούργησε την ιστοσελίδα του, petershatner.com το 2009, όταν και ξεκίνησε τη ραδιοφωνική του εκπομπή στην περιοχή της Τάμπα ως “Πίτερ Σάτνερ”.

Δικηγόρος του Κάπτεν Κερκ κάλεσε τον Σλόαν και του υπενθύμισε ότι “ο κύριος Σάτνερ θέλει να σας επιβεβαιώσει ότι δεν είναι πατέρας σας”. Σύμφωνα με τον Σλόαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας για τα κοινωνικά δίκτυα του ιδιαίτερα δραστήριου στα social, Σάτνερ ξεκίνησε καμπάνια δυσφήμησης εναντίον του απευθυνόμενος στο πρόσωπο του με κακία, ενώ σύμφωνα με τον Σλόαν έχει εξαφανιστεί οποιαδήποτε αναφορά για αυτόν στο Twitter και το IMBDPro.

1368653918 spockshocked

Για όλα αυτά που περνάει εδώ και χρόνια ο Σλόαν απαιτεί $30 εκατομμύρια για υλικές ζημιές, $90 επιπλέον ως αποζημίωση και άλλα $50 εκατομμύρια για πόνο, οδύνη et al.

“Ο Γουίλιαμ Σάτνερ έχει τρεις κόρες. Το μόνο που θέλω είναι να αναγνωρίσει και το νομαχογιό του” λέει ο Πίτερ "Σάτνερ" Σλόαν.

Ο Σλόαν θέλει να φέρει τον Κάπτεν Κερκ στο δικαστήριο γιατί έχουν βγει και φωτογραφία μαζί, γιατί όχι;

kirk sloan

Πηγή: Facebook/ Peter Shatner

Το CNN απηύθυνε ερώτηση στους εκπροσώπους του Γουίλιαμ Σάτνερ, πρώην καρδιακό φίλο του Μίστερ Σποκ, πρώην Boston Legal, ετών 85 που δεν θα πρωταγωνιστήσει στο κινηματογραφικό Star Trek, είναι ευτυχισμένος στο γάμο του με την Ελίζαμπεθ από το 2001, του φτάνουν τρεις κόρες από τον πρώτο του γάμο με την Γκλόρια Ραντ και περιοδεύει με το Shatner's World ανά τον κόσμο είναι αρκετά για να τον κρατήσουν απασχολημένο για καιρό.

"Σάτνερ" εναντίον Σάτνερ, η αγωγή

Shatner Lawsuit by New York Post

ΔΗΜΟΦΙΛΗ