ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σαρλίζ Θερόν θέλει από τα media να ενηλικιωθούν στη συνέντευξη της με τη Wall Street Journal

Η Σαρλίζ Θερόν θέλει από τα media να ενηλικιωθούν στη συνέντευξη της με τη Wall Street Journal

Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του περιοδικού της Wall Street Journal και κάνει αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων μίλησε με τον χωρισμό της με το διάσημο ηθοποιό Sean Penn, διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να διεκδικεί κηδεμονία του υιοθετημένου παιδιού της και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

“O κόσμος έχει μια ανάγκη να μεγαλοποιεί τα πράγματα και πάντα όταν μια σχέση τελειώνει θεωρεί ότι έχει προηγηθεί κάποιος απίθανος καυγάς ή κάτι τρελό κρύβεται από πίσω” λέει η γυναίκα από τη Νότιο Αφρική αναφερόμενη στη φημολογία που ακολούθησε το χωρισμό της από τον Σον Πεν. “Eίχαμε απλά μια σχέση που δεν προχωρούσε και αποφασίσαμε από κοινού να δώσουμε ένα τέλος” συμπλήρωσε η συνήθως λακωνική και πολύ προσεκτική με τις επαφές της με τον τύπο 40χρονη Σαρλίζ Θερόν στη συνέντευξη της που παραχώρησε στη Wall Street Journal.

Φωτογραφημένη από τον Josh Olins στο Gresham Palace Hotel της Βουδαπέστης όπου και καταλύει τον τελευταίο καιρό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας The Coldest City, η Θερόν υπενθυμίζει στη συνέντευξη τη μοναδικότητα της γιατί είναι εξαιρετικά σπάνιο για ένα μοντέλο να αναδειχθεί σε σταρ με αξιώσεις ερμηνευτικές χωρίς να χάνει το ελάχιστο από την ομορφιά της και παράλληλα να είναι συμπαγής, ειλικρινής, απόμακρη και σοβαρή σε όσα θέλει να απευθύνει στα media.

Aναφερόμενη στις κακοπροαίρετες υποθέσεις που ήθελαν την Θερόν να χωρίζει από τον Πεν γιατί δεν συμφωνούσε με την πρόθεση του να γίνει πατέρας του υιοθετημένου γιου της Τζάκσον η ηθοποιός διευκρίνισε ότι όλα είναι αναληθή.

“Είχαμε σχέση μόλις 18 μήνες. Αυτά δεν είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν από τη μια ημέρα στην άλλη. Δε μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα παιδί. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα παιδί πως η μαμά του βγαίνει και έχει ένα νέο φλερτ αλλά αυτός ο άνδρας δεν είναι ο πατέρας του. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Ο Σον ήταν πάρα εξαιρετικά καλός και έδειχνε κατανόηση” συμπλήρωσε η Furiosa του Mad Max. “Ήμασταν πολύ, πολύ νέοι στη σχέση” συμπλήρωσε.

charlize theron in wsj magazine april 2016 issue 2

Συνεχίζοντας (παράλογα κάπως) να διευκρινίζει τι συνέβη στη δημοφιλή για τα media σχέση τους, η Σαρλίζ Θερόν αρνείται τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους δυο τους να χωρίζουν μετά την απόφαση της να υιοθετήσει ακόμη ένα παιδί, την Όγκουστ το 2015.

“Aς μην αναζητούμε πάντα ένα δράμα. Και το όλο θέμα με το αναθεματισμένο ghosting... Αλήθεια δεν γνωρίζω καν τι σημαίνει αυτό” είπε για την τάση στους χωρισμούς του σήμερα που θέλουν τον έναν σύντροφο να εξαφανίζεται από τον άλλον χωρίς λόγο, αιτία, εξήγηση ή έστω αποχαιρετισμό.

Αν και η Θερόν δεν γνωρίζει τι είναι ghosting τα media επίμονα υποστήριξαν ότι η 40χρονη σταρ ευθύνεται για για τον τερματισμό της σχέσης της με τον Πεν ένα μόλις μήνα μετά την κοινή εμφάνιση τους στο Φεστιβάλ Καννών του 2015. “H Σαρλίζ Θερόν αποφεύγει και αγνοεί οποιαδήποτε προσπάθεια του Σον Πεν να επικοινωνήσει μαζί της” ούρλιαζαν.

Εκείνη είναι μια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, θεωρεί ότι η μητρότητα είναι ό,τι καλύτερο έχει αποφασίσει στη ζωή της και ετοιμάζεται να αποδείξει ότι είναι η πιο κακή και δη δυνατή βασίλισσα από όλες στο sequel The Huntsman: Winter’s War που θέλει να μας αφηγηθεί όλα όσα συνέβησαν πριν τη Χιονάτη.

“Ο ατζέντης μου θα με σκοτώσει. Είπα ήδη πολλά!” είπε στη συνέντευξη της που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ