ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Άμπερ Χερντ απέκτησε παιδί - Μέσω παρένθετης μητέρας

Η Άμπερ Χερντ απέκτησε παιδί - Μέσω παρένθετης μητέρας
Instagram

H Άμπερ Χερντ ήρθε για μια ακόμη φορά στη δημοσιότητα, όχι για τη διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, αλλά επειδή αποκάλυψε χθες αιφνιδιαστικά, ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 35χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και τη συνόδευσε με μια μεγάλη λεζάντα όπου εξηγεί ότι ήθελε να αποκτήσει παιδί υπό τις δικές της προϋποθέσεις.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους», έγραψε η ηθοποιός.

Αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021 και ότι το όνομά της είναι Οονά Πέιτζ Χερντ. Το όνομα Οονά είναι ιρλανδικό και σημαίνει «αρνί». Το μεσαίο όνομα, Πέιτζ, φαίνεται να είναι φόρος τιμής στη μητέρα της, η οποία πέθανε τον Μάιο του 2020.

Η Άμπερ Χερντ έφερε στον κόσμο την κόρη της μέσω παρένθετης μητρότητας αφού οι γιατροί της είπαν ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κυοφορήσει το δικό της μωρό, σύμφωνα με το Page Six. Η αποκάλυψη έρχεται 5 χρόνια μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ, μετά την οποία το πρώην ζευγάρι ενεπλάκη σε μια χρόνια δικαστική διαμάχη.

«Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια του πεπρωμένου μας με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο που να είναι κανονικότητα το να μην θέλουμε ένα δαχτυλίδι για να αποκτήσουμε μια βρεφική κούνια». Κλείνοντας την ανάρτηση γράφει: «Η κόρη μου είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Μια πηγή εξήγησε στο Page Six ότι ήταν σημαντικό για την Άμπερ Χερντ να είναι ξεκάθαρη όσον αφορά στη γέννηση της κόρης της: «Το πιο σημαντικό πράγμα για την Άμπερ είναι πως είναι ανοιχτή για τη γέννηση της Οονά. Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που νιώθουν ότι δεν μπορούν να μιλήσουν για τη γονιμότητά τους και ανησυχούν και ντρέπονται. Η Άμπερ θέλει να νιώθουν ότι έχουν την υποστήριξή της και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσουν μωρό, ακόμη κι αν έχουν προβλήματα γονιμότητας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ