ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H.E.R.: Χαρακτήρησε τη συνεργασία της με το ζεύγος Ομπάμα «εμπειρία που αλλάζει τη ζωή»

H.E.R.: Χαρακτήρησε τη συνεργασία της με το ζεύγος Ομπάμα «εμπειρία που αλλάζει τη ζωή»
ΑΡ Photo

Η H.E.R. χαρακτήρισε «εμπειρία που αλλάζει τη ζωή» τη συνεργασία της με τους Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα σε μία νέα σειρά του Netflix.

Η τραγουδίστρια ένωσε τις δυνάμεις της με τον πρώην πρόεδρο και την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, στη σειρά «We the People» που εξερευνά τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών μέσω της μουσικής.

«Ήταν πιο συναρπαστικό από ο,τιδήποτε άλλο, με ώθησε να θέλω πραγματικά να το κάνω πάρα πολύ καλά, επειδή οι Ομπάμα ήταν μέρος αυτού», είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός.

«Συμμετείχα σε κάτι που έκαναν οι Ομπάμα. Είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή, καταλαβαίνετε;» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στο πρότζεκτ η H.E.R. τόνισε: «Θα ήθελα να πιστεύω ότι η γενιά μου και η νεότερη, θα θέσουμε τον τόνο για το μέλλον και εξαρτάται από εμάς να είμαστε ενημερωμένοι. Πάντα λέω ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε το σήμερα χωρίς να έχετε καταλάβει το χθες, και έτσι νομίζω ότι τα παιδιά θα αρχίσουν να είναι πιο ενεργά και όχι αντιδραστικά και να πάρουν πραγματικά τον έλεγχο του μέλλοντός μας».

«Και θα μάθουμε από αυτά που διδαχθήκαμε στο παρελθόν και θα κάνουμε τη διαφορά και θα κάνουμε μια αλλαγή όταν ξέρουμε ότι μπορούμε, ότι έχουμε τη δύναμη, και αυτό το πρότζεκτ πρόκειται να ενδυναμώσει τους ανθρώπους. Εμένα με ενδυνάμωσε».

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, στην οποία οι Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, συνδυάζει μαθήματα αγωγής του πολίτη με μουσικές συνεισφορές από τους Cordae, Adam Lambert, H.E.R. και πολλούς άλλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ