ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκάρλετ Γιόχανσον: Περιμένει το δεύτερο παιδί της - Κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Περιμένει το δεύτερο παιδί της - Κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη
ΑΡ Photo

H ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον πρόκειται σε λίγο καιρό να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί από το γάμο της με τον Κόλιν Τζοστ. Η 36χρονη Γιόχανσον αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη όλους αυτούς τους μήνες και περιέργως τα κατάφερε.

Η Γιόχανσον έχει ήδη μία κόρη, την 6χρονη Ρόουζ Ντόροθι, την οποία απέκτησε με το Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Νταριάκ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2014 έως το 2017. Μια πηγή είπε στο Page Six: «Η Σκάρλετ πρόκειται να γεννήσει σύντομα, ξέρω ότι τόσο αυτή όσο και ο Κόλιν είναι ενθουσιασμένοι». Μια άλλη πηγή πρόσθεσε: «Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι έγκυος αλλά διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ».

Η ηθοποιός απέφυγε, χωρίς να δώσει εξηγήσεις, να εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις για την επερχόμενη ταινία «Black Widow», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ίδια πηγή εξήγησε: «Δεν έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις ούτε έχει βρεθεί σε εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας Black Widow, παρόλο που είναι τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και μία εκ των εκτελεστικών παραγωγών».

Η Γιόχανσον εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Tonight Show with Jimmy Fallon» για την προώθηση της ταινίας, αλλά μέσω Zoom, οπότε φαινόταν από τους ώμους και πάνω.

Αισθητή ήταν επίσης η απουσία της από αρκετές εκδηλώσεις που σχετίζονται με την ταινία τις τελευταίες εβδομάδες όπως την παγκόσμια πρεμιέρα στην οποία παραβρέθηκε ο συμπρωταγωνιστής της Ντέιβιντ Χάρμπορ στην Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα. Ούτε εμφανίστηκε στην προβολή στα Χάμπτονς την Παρασκευή, όπου συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια της με τον σύζυγό της.

Μια πηγή από τα Χάμπτονς είπε: «Η Σκάρλετ Γιόχανσον περνά συνήθως τα καλοκαίρια της εδώ. Συχνά μπορεί να τη δει κανείς να κάνει βόλτα τα σκυλιά της στην παραλία ή να παίρνει έναν καφέ. Αλλά αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι προσπαθεί σκόπιμα να παραμείνει άφαντη».

Με τον Τζοστ η Γιόχανσον είναι ζευγάρι από την άνοιξη του 2017 και η πρόταση γάμου έγινε το Μάιο του 2019, με ένα μονόπετρο 11 καρατίων. Τον περασμένο Οκτώβριο, το ζευγάρι παντρευτεί σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι της ηθοποιού στο Παλισέιντς της Νέας Υόρκης. Είναι ο τρίτος γάμος της Γιόχανσον, καθώς υπήρξε παντρεμένη και με τον Ράιαν Ρέινολντς από το 2008 έως το 2011.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ