ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Αντιμέτωποι και πάλι στα δικαστήρια για την περιουσία τους

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Αντιμέτωποι και πάλι στα δικαστήρια για την περιουσία τους
ΑΡ Photo

Για μια ακόμη φορά η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια, αυτή τη φορά όχι για την επιμέλεια των παιδιών τους, αλλά για τη λύση της επιχειρηματικής τους συνεργασίας.

Η ηθοποιός υπέβαλε πρόσφατα έγγραφα ζητώντας από το δικαστήριο να άρει την περιοριστική εντολή για τη μεταβίβαση των περιουσιακών τους στοιχείων, κάτι που τίθεται αυτόματα σε ισχύ κατά την έναρξη της διαδικασίας διαζυγίου. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Αντζελίνα Τζολί ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να πουλήσει το μερίδιό της στη Nouvel LLC, την εταιρεία οίνου που κατέχει και λειτουργεί στο Chateau Miraval στην Προβηγκία της Γαλλίας, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Η Τζολί εξήγησε στο δικαστήριο ότι έχει βρει ήδη ενδιαφερόμενο αγοραστή. Η νομική εταιρεία που την εκπροσωπεί σημείωσε ότι επικοινώνησαν με τους δικηγόρους του Μπραντ Πιτ με την ελπίδα να αποφύγουν το δικαστήριο, αλλά δεν έχουν ακόμη πάρει απάντηση.

Η Αντζελίνα Τζολί πρόσθεσε ότι ανησυχεί μήπως ο δυνητικός αγοραστής αποσυρθεί εάν τα περιουσιακά στοιχεία της παραμείνουν παγωμένα, όσο η ομάδα του Μπραντ Πιτ εξετάζει το ζήτημα, γι’ αυτό και ζητά την παρέμβαση δικαστή. Το αίτημα δεν έχει ακόμη εγκριθεί.

Η Nouvel LLC είναι η εταιρεία πίσω από τον γαλλικό πύργο/αμπελώνα του πρώην ζευγαριού και το κρασί που παράγεται στο chateau, το οποίο αγόρασαν το 2011 -όταν ήταν ακόμη παντρεμένοι- έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πριν από μερικές ημέρες, ο διάσημος ηθοποιός κατάφερε να πάρει την συνεπιμέλεια των πέντε ανήλικων παιδιών τους, μια απόφαση η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, «απογοήτευσε πολύ» την Τζολί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ