ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλα Έμχοφ: Η κόρη της Καμάλα Χάρις έκανε πασαρέλα για τον οίκο Balenciaga στο Παρίσι

Έλα Έμχοφ: Η κόρη της Καμάλα Χάρις έκανε πασαρέλα για τον οίκο Balenciaga στο Παρίσι
Instagram

Το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έκανε η Έλα Έμχοφ, θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις. Η Έμχοφ έκανε πασαρέλα για την επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga.

Η 22χρονη Έλα, κόρη του συζύγου της Καμάλα Χάρις, Ντάγκλας Έμχοφ, περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου οίκου στα ιστορικά γραφεία του στην 10 Avenue George V, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και μια μακριά κάπα.

Η Έλα Έμχοφ έκανε την πρώτη εμφάνισή της σε πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης νωρίτερα φέτος, αφότου υπόγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Ο Cristobal Balenciaga, αναγνωρισμένος ως ένας από τους κορυφαίους μετρ της βιομηχανίας της μόδας, έκλεισε το ατελιέ του στο Παρίσι το 1968 και πέθανε 4 χρόνια αργότερα.

Ο οίκος άνοιξε πάλι τη δεκαετία του 1980 αλλά χωρίς το κομμάτι της υψηλής ραπτικής. Η συγκεκριμένη επίδειξη ήταν η πρώτη στην οποία παρουσιάζεται υψηλή ραπτική από τον οίκο στη δεύτερη φάση της ιστορίας του.

Η επιστροφή του οίκου Balenciaga στην υψηλή ραπτική τράβηξε φυσικά το ενδιαφέρον των διασήμων. Ο Κάνιε Γουέστ κάθισε στην πρώτη σειρά φορώντας μια μάσκα που κάλυπτε όλο το πρόσωπό του. Παρούσες ήταν επίσης η Άννα Γουίντουρ, το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ και η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ, σύζυγος του Φρανσουά Ανρί Πινό, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Kering, μητρικής εταιρείας του οίκου Balenciaga.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ