ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“H Σαρλίζ Θερόν και ο Μπεν Άφλεκ είναι μαζί, η Rihanna είναι έγκυος". Οι light ειδήσεις της Δευτέρας

“H Σαρλίζ Θερόν και ο Μπεν Άφλεκ είναι μαζί, η Rihanna είναι έγκυος". Οι light ειδήσεις της Δευτέρας

Νέα εβδομάδα, νέες φήμες, νέες εκδόσεις εβδομαδιαίας φαντασίας που πωλείται στα περίπτερα για όσους ακόμη θέλουν να τρέφονται με τα αποφάγια των διασήμων. Κούπα καφές στο χέρι και αυτά είναι τα “συγκλονιστικά” κουτσομπολιά όπως κάνουν το γύρο των εντυπώσεων το τελευταίο εφταήμερο.

Είτε είστε έτοιμοι, είτε όχι, ας απαριθμήσουμε τα Wow ένας προς ένα. Το ότι η Σαρλίζ Θερόν και ο Μπεν Άφλεκ είναι νέο ζευγάρι είναι το πιο αδιάφορο από αυτά.

Wow νούμερο 1: Θερόν και Άφλεκ, μια καρδιά, μια ψυχή

Το 2000 ήταν μια χρονιά που συνέβησαν πολλά. Η έναρξη της 3ης Χιλιετίας γιορτάστηκε πανηγυρικά παγκοσμίως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος εγκαινίασε το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας στα Θηρά της Σαντορίνης, η 17 Νοέμβρη δολοφόνησε τον Βρετανό στρατιωτικό ακόλουθο Στίβεν Σόντερς στην λεωφόρο Κηφισίας, η Ελλάδα υπέγραψε την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ανακοινώνει την ίδρυση του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών (ΚΕΠ). Επίσης βγήκε στους κινηματογράφους η ταινία Ριψοκίνδυνα Παιχνίδια (Reindeer Games) που μπορεί εσείς να μην τα θυμάστε αλλά οι συμπρωταγωνιστές Σαρλίζ Θερόν και Μπεν Άφλεκ έχουν αναμνήσεις από τα γυρίσματα και αποφάσισαν να επαναλάβουν κάποιες ερωτικές σκηνές τους σήμερα καθώς τότε υπήρχε ενδιαφέρον ερωτικό αλλά και οι δύο ήταν σε σχέση. Σήμερα όμως; Κανείς τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού το νέο φλερτ ξεκίνησε λίγο μετά τα Oscars 2016, κάτι που επιβεβαιώνει μια πολύ θολή, πολύ γενική αλλά ιδανική για να υποθέσεις ό,τι θέλεις να υποθέσεις ότι πουλάει στα εξώφυλλα.

ben charlize

Από τη στιγμή που απαθανατίστηκαν, είναι μαζί λένε όσοι ξέρουν ενώ το OK! επιβεβαιώνει: “Δεν θα τους δείτε σε ακριβά εστιατόρια, θα το κρατήσουν όσο πιο μυστικό γίνεται”. Για να συμπληρώσει ότι η ερωτική τους φωλιά είναι στο σπίτι τις Σαρλίζ στους λόφους του Χόλιγουντ καθώς ο “Μπεν μένει στον ξενώνα, στο πίσω μέρος της αυλής της κατοικίας που έχει από κοινού με την πρώην του στο Pacific Palisades”.

OK1516 ThumbnailFiles lore copy

Wow νούμερο 2: Η Γκουέν Στεφάνι περιμένει παιδί στα 46 της

Η Γκουέν Στεφάνι είναι έγκυος; Όχι!

Η Γκουέν Στεφάνι καταψύχει τα ωάρια της για να αποκτήσει παιδί με τον Μπλέικ Σέλτον όταν το θελήσει; BINGO!

Σύμφωνα με το περιοδικό InTouch! η Γκουέν “θέλει να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφο της και να χαρίσει μια κόρη στους γιους της”. Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι όταν και εφόσον η Στεφάνι γίνει ξανά μητέρα ο σύντροφος της θα το ονομάσει Mπλέικ Τζούνιορ είτε είναι κορίτσι, είτε είναι αγόρι καθώς φέρει τη σφραγίδα του, τέλος. Φήμες που επιμένουν ότι ο Σέλτον θα βαφτίσει το παιδί Μπούμπα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Wow νούμερο 3: Ο Olivier Rousteing είναι ο πατέρας του παιδιού της Κιμ Καρντάσιαν και ουχί ο Κάνιε Ουέστ

Σύμφωνα με το περιοδικό Star η πατρότητα της North West τελεί υπό αμφισβήτηση.

Πως;

Κάπως.

Που βασίζεται το δημοσίευμα;

Ίσως στα Panama Papers που ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί στην πληρότητα τους.

Μιλάς σοβαρά;

Καθόλου! Ωστόσο το περιοδικό επιμένει ότι ακόμη και αν η North West μοιάζει πραγματικά στους βιολογικούς γονείς της, δεν είναι απόγονος τους. Σύμφωνα με το Star η Κιμ Καρντάσιαν χρησιμοποίησε κατεψυγμένα ωάρια τα οποία και γονιμοποίησε με το σπέρμα ενός πρώην συντρόφου της ή οικογενειακού φίλου, δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Ανάμεσα στους πατέρες της North West ονοματίζονται οι Reggie Bush (πρώην εραστής της Kιμ), Kris Humphries (πρώην άντρας της Κιμ), Olivier Rousteing (νυν φίλος της Κιμ και καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain). Η φωτογραφία αποδεικνύει την αλήθεια:

olivier

Wow νούμερο 4: Kαι η Rihanna και η Khloe Kardashian και η Kάιλι Τζένερ είναι έγκυοι

Γεννάνε, σαν την Γκουέν Στεφάνι –περίπου. Όλες τους. Σύμφωνα με το περιοδικό Life & Style η Κλόε θα γεννήσει το παιδί του Λαμάρ, η Τζένερ τζούνιορ το παιδί του Tyga και η Rihanna το παιδί του Drake.

Eπίσης:

Η Κρις Τζένερ έχει κάτι κοινό με τον βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον. Και οι δύο είδαν τις μύτες τους να πέφτουν στα πατώματα -περίπου όπως τα μάγουλα της Σελένα (βλ. παρακάτω).

jenner nose

Η οσκαρούχος Μπρι Λάρσον έκανε πρόταση γάμου στο σύντροφο της, Άλεξ Γκρινουόλντ. Της απάντησε ναι.

Η Κέιτι Πέρι πληρώνει τους λογαριασμούς τηλεφώνου, τις πιστωτικές και τις βενζίνες του συντρόφου της, Ορλάντο Μπλουμ.

Η οσκαρούχος Αλίσια Βικάντερ μάλλον αυτή τη στιγμή που διαβάζεται τις παράνοιες, χωρίζει τον Μάικλ Φασμπέντερ γιατί φλερτάρει ακόμη και τα φανάρια στο δρόμο.

Η Τόρι Σπέλινγκ είναι χαρούμενη και κάνει comeback.

H Mπλέικ Λάιβλι θέλει ακόμη ένα παιδί από τον Deadpool Ράιαν Ρέινολντ της, ειδικά τώρα που βγάζει πολλά λεφτά.

Η Σελένα Γκόμεζ είναι στα πατώματα, κάτι που δημιούργησε ραγίσματα στο ξύλινο δάπεδο γιατί -λένε- έχει παχύνει το μάγουλο της -λίγο.

Η μητέρα της Τζένιφερ Άνιστον πεθαίνει στα 79 της και περνάει τις τελευταίες στιγμές της καταπίνοντας υπνωτικά χάπια και βλέποντας τηλεπαιχνίδια μόνη της στο διαμέρισμα στα βόρεια προάστια του Χόλιγουντ.

Ο πρίγκιπας Χάρι μετακομίζει στην Αμερική γιατί ψάχνει γυναίκα από εκεί.

Καλή και δη ευλύγιστη εβδομάδα σε όλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ