ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Master Class»: Η Μαρία Ναυπλιώτου θα είναι η Μαρία Κάλλας για 4η χρονιά στο θέατρο Παλλάς

«Master Class»: Η Μαρία Ναυπλιώτου θα είναι η Μαρία Κάλλας για 4η χρονιά στο θέατρο Παλλάς

H Μαρία Ναυπλιώτου θα ζωντανέψει για μια ακόμη χρονιά το μύθο της συγκλονιστικής Ελληνίδας Μαρίας Κάλλας, η οποία υπήρξε η μεγαλύτερη φωνή του εικοστού αιώνα.

Το «Master Class» του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, η παράσταση που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, θα συνεχίσει το ταξίδι της για 4η χρονιά, αυτήν τη φορά στο ιστορικό θέατρο Παλλάς.

Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, μια άλλη Μαρία, η επιβλητική Μαρία Ναυπλιώτου, θα ενσαρκώνει και η ίδια στην ακμή και την ωριμότητά της, τη μεγάλη ντίβα, μέσα στο σύγχρονο υποκριτικό πνεύμα, σ' ένα διάλογο γενεών με το αρχέτυπο πρότυπο της μεγάλης καλλιτέχνιδας. Η μετάφραση του έργου είναι του ποιητή Στρατή Πασχάλη, που θέλησε να μείνει πιστός τόσο στο ύφος όσο και στο γράμμα του πρωτότυπου κειμένου.

Τη σκηνοθεσία του «Master Class» υπογράφει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το «Master Class» συνεχίζει τη διαδρομή του, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, έχοντας ήδη καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με παραπάνω από 300 sold out παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, από την πρεμιέρα του το 2018, μέχρι και σήμερα.

Info

Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Μετάφραση κειμένου: Στρατής Πασχάλης

Σκηνικά: Όλγα Μπρούμα

Ενδυματολογική επιμέλεια: Σταματία Μέγκλα

Μουσική επιμέλεια: Πέτρος Μπούρας

Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Τα κοστούμια της Μαρίας Ναυπλιώτου επιμελήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας

Διανομή

Μαρία Κάλλας: Μαρία Ναυπλιώτου

Σοπράνο Α': Εύα Γαλογαύρου

Σοπράνο Β': Λητώ Μεσσήνη

Τενόρος: Γιώργος Φλωράτος

Πιανίστας: Πέτρος Μπούρας

StageHand: Δημήτριος Ψύλλος

Πρόγραμμα παραστάσεων

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, στις 20:30
Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 15€ - 50€

Η προπώληση ξεκίνησε
Κλείστε το εισιτήριό σας ΕΔΩ
ή τηλεφωνικά στο 211 800 5141

* Το Θέατρο Παλλάς, μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά τhw COVID-19, ή έχουν νοsήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στον χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ